Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Tarolhat a Csernobil a BAFTA-díjátadón

Tarolhat a Csernobil a BAFTA-díjátadón

2020.06.05. | Tündi

A koronavírus-járványra való tekintettel természetesen az ide évre szinte az összes filmes díjátadótól elbúcsúzhatunk, ez persze nem azt jelenti, hogy a díjakat ne ítélnék oda, csak ezúttal a megszokott, vörös szőnyeges események helyett virtuálisan lehet majd átvenni az …

Tovább
Ingyen filmezhetünk Trianon 100. évfordulójának alkalmából

Ingyen filmezhetünk Trianon 100. évfordulójának alkalmából

Tovább
Már magyarul is tudunk az időben ugrálni – Kijött a Tenet magyar előzetese

Már magyarul is tudunk az időben ugrálni – Kijött a Tenet magyar előzetese

Tovább

Két új részlet a Macbeth-ből

2015.05.23.

A napokban látott napvilágot két részlet a Justin Kurzel által rendezett Macbeth-ből. Cannes-ban már láthatták a szerencsések, viszont a többieknek őszig várniuk kell.

A zombiapokalipszis folytatódik

2015.05.22.

Megvan az időpontja a World War Z második részének, amire még bőven várhatunk, hiszen csak 2017-ben fog elkészülni. A rendező J. A. Bayona, a forgatókönyvíró pedig Steven Knight lesz, aki „tiszta lappal” akarja kezdeni a dolgot. Nem lehet tudni mit jelent ez, de majd négy év múlva kiderül.

Keanu Reeves-t két lány zaklatja

2015.05.22.

Kijött Keanu Reeves horrorjának, a Knock Knock-nak az előzetese, ami bemutatja, hogy két lánnyal kikezdeni családos emberként nem túl szerencsés dolog. A rendező Eli Roth, aki elmondása szerint egy pszichoszexuális thrillert akart készíteni, ebben pedig Roman Polanski korai évei adtak neki inspirációt. 

Marvel vs DC

2015.05.21.

Szuperhősös filmek folynak már a csapból is, így ez a kisfilm sem maradhat ki a sorból. A 10 perces rajongói film 3 hónap alatt készült el a fanatikusok legnagyobb örömére.

Lynch mester 10 lépésben

2015.05.21.

Lynch mester 10 lépésben

Nemrég írtunk arról, hogy David Lynch mégis marad rendezőként a Twin Peaks projektnél. Ebből az alkalomból bemutatjuk a rendező 10 tanácsát, amit érdemes betartani, ha olyan sikeres akarsz lenni, mint ő. A lényeg egy jó alapötlet, az inspiráció és a pozitív hozzáállás. A többit itt olvashatjátok.

 

Címkék: Vegyes vágott

A Doki és a Lego

2015.05.21.

Film- és játékőrültek most boldogok lehetnek, hiszen szeptembertől Playstation-ön és Xbox-on jön ki a Lego Dimensions nevű játék, ahol filmbéli karakterekkel játszhatunk a Lego Univerzumban. Lesz itt Superman, Batman, Gandalf és minden mi jó. Persze nem maradhat ki a buliból a Vissza a jövőbe Dokija sem, amit ezzel a menő kis videóval ad tudtunkra.

Címkék: Vegyes vágott

A doktor úr most a francia konyhát ajánlja

2015.05.21.

Az egyik legjobb (ha nem a legjobb) Hannibalt megformáló Mads Mikkelsen és „barátai” a 3. évadtól Európa felé veszik az irányt, hogy ott hódoljanak a gasztronómiai élvezeteknek. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy már csak két hét! Addig itt van egy kis hangulat hozzá.

 

Amikor én még kissrác voltam - Vin Diesel

2015.05.21.

Messze van már a 80as évek, Vin Diesel hajának már a gondolata is a távolba vész. Viszont ezt a hiányt kompenzáljuk egy kis break tánccal. Íme:

Címkék: poén, Vegyes vágott

Trailer özön

2015.05.21.

Az útvesztő: Tűzpróba előzetes

Az elmúlt pár évben keményen hódítanak a tini – akció – kalandfilmek a mozikban, gondoljunk csak Az éhezők viadalára, A burokra, vagy a Beavatottra. Nem hiányozhat a sorból Az útvesztő sem, pláne nem a második rész, aminek most jött ki legújabb előzetese. A filmnek most magyar vonatkozása is van, hiszen az operatőr Pados Gyula volt. Nem áll tőle távol Hollywood világa, hiszen ő fényképezte az Elemi ösztön 2-t és a Ragadozókat, itthon pedig a Kontrollból, vagy a Sortalanságból ismerhetjük munkáját. Legfrissebb felvételeit pedig szeptembertől láthatjuk majd Az útvesztő: Tűzpróbában.

 

Legújabb Amy előzetes

A Cannes-ban vetített Amy Winehouse-ról szóló dokumentumfilm, az Amy legfrisebb előzetese jött ki. A film az énekesnő életét mutatja be házi- és koncertfelvételek segítségével a gyerekkortól a sikereken és drogokon át egészen Winehouse haláláig.

 

Pixels előzetes

Úgy látszik, ma tele vagyunk trailerekkel, most itt van a legújabb pixelek vs emberek harcának bemutatása pár percben. Adam Sandler még mindig nem kívánt vendég bármelyik filmről is legyen szó, de mivel Peter Dinklage is szerepel a moziban, így ez még tudja ellensúlyozni a dolgot. A „kockaharcosok” között még feltűnik a Férj és Férjből ismert Kevin James és a True Detective sorozatből Michelle Monaghan is.

Fújolás és éljenzés Sorrentinonak

2015.05.21.

Cannes-ban levetítették Paolo Sorrentino filmjét, az Ifjúságot, aminek végén hangos fújolásban tört ki a közönség. Ezen felbuzdulva az „ellentábor” is nekikezdett, és hangosan éljenezte a filmet. Meglepő, hogy ennyire megosztó véleményeket kapott a film, bár még mindig többen szerették, mint Gus Van Sant The Sea of Trees-ét.

Címkék: Cannes, Fesztivál

Ezeket a cikkeket olvastad már?