Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Meghalt Wilford Brimley, A cég és a Selyemgubó sztárja

Meghalt Wilford Brimley, A cég és a Selyemgubó sztárja

2020.08.02. | Tündi

Nyolcvanöt éves korában meghalt Wilford Brimley, akit a mozirajongók a Selyemgubó és A cég című filmekben nyújtott alakításával zártak a szívükbe.

Tovább
Meghalt Alan Parker, az Evita rendezője

Meghalt Alan Parker, az Evita rendezője

Tovább
Két magyar film is szerepelni fog a torontói filmfesztiválon

Két magyar film is szerepelni fog a torontói filmfesztiválon

Tovább

De Niro, mint pályakezdő

2015.07.09.

Valahol szomorú az a tény, hogy még a legnagyobbak felett is eljár az idő. A szebb napokat is látott Robert De Niro, aki olyan nagyszerű filmekben szerepelt, mint a Taxisofőr, a Szarvasvadász vagy A keresztapa, most egy elsőre elég langyos vígjátékban (A kezdő) mutatja meg magát, ahol az a poén, hogy öregember létére lesz egy cég gyakornoka, a főnöke (Anne Hathaway) pedig kb 40 évvel fiatalabb nála.

Akasztófa előzetes

2015.07.09.

Mától vetítik a mozik az Akasztófa című horrort, ami egy újabb kézikamerás parafilm; egy iskolai előadás 20 évvel ezelőtti átka sújt le a mit sem sejtő fiatalokra.

Címkék: előzetes, horror

Újabb Fargo szösszenetek

2015.07.08.

Ha Fargo, akkor minőség, borzongás és humor. Ebből jutott bőven a következő teaserekbe, amik csupán pár másodpercesek, de a második évadhoz akár szavak nélkül is meghozzák a kedvet annak is, aki még csak az első évad megnézését fontolgatja.

És aki esetleg lemaradt volna az első beharangozó videóról, az itt lesse meg:

Izgibb, mint a Titanic - The Finest Hours előzetes

2015.07.08.

Szeretjük a katasztrófafilmeket, ha nem is magáért a tragédiáért, de a látványért biztosan. A The Finest Hours előzetese alapján ebből lesz is bőven, ahol egy olajszállító hajó kerül bajba a tengeren, valamikor az '50-es években. Akik pedig próbálják megmenteni a legénységet: Chris Pine, Eric Bana és Ben Foster.

Tom Hanks és Spielberg újra együtt

2015.07.08.

A Bridge of Spies Spielberg és Hanks negyedik közös filmje, ami a hidegháború idején zajlik. A megtörtént eseményeken alapuló sztori középpontjában egy ügyvéd áll (Tom Hanks), aki Kelet-Berlinbe utazik, hogy a szovjet-amerikai konfliktust csillapítsa. A film már a trailerből is kiderül, hogy egy vérbeli spielbergi politikai thriller, szóval érdemes lesz rá várni. 

Mi köze van a Legonak Han Solohoz?

2015.07.07.

Hát annyi, hogy a Lego-kaland rendezői most egy Star Wars spinoff készítésébe kezdenek, aminek középpontjában a fiatal Han Solo fog állni. Chris Miller és Phil Lord párosa eddig mindenki szívébe belopta magát a kis műanyag játékok kalandjaival, reméljük ez a projekt sem fog ki rajtuk. A forgatókönyvet Lawrence Kasdan (A birodalom visszavág, Az elveszett frigyláda fosztogatói) és John Kasdan írja és várhatóan 2018-ra már láthatjuk is a végeredményt.

(kép forrása: www.solidsmack.com)

Mindennap egy X-Akták

2015.07.07.

A Fox csatorna beharangozó videója szerint egészen pontosan 201 nap van hátra a legújabb X-Akták évadig, ami 2016 januárjában fog kijönni. Ez a 201 nap pedig pont elég arra, hogy beizzítsa mindenki a régi rakétákat, és fejest ugorjon Scully és Mulder kalandjaiba hangolódásképpen; egy nap, egy x-akta.

Az éhezők viadala szereplői igazi lázadókká váltak

2015.07.07.

A mai nap az őszi blockbustereké, ugyanis kijöttek a Bíborfolyók mellett Az éhezők viadala: A kiválasztott 2 részének fotói is. Katniss és társai igazi rebellisekké nőtték ki magukat. Harcukat november 19-től láthatjuk itthon.

(képek forrása: www.empireonline.com)

Újabb Bíborhegy fotók

2015.07.07.

Még mindig hónapok választanak el az októberi bemutatótól, így addig be kell érnünk a karakterposzterekkel és előzetesekkel. Guillermo del Toro Bíborhegyére már csak azért is érdemes várni, mert visszahozza nekünk a klasszikus kísértetmeséket és szellemjárta, ódon épületeket, így végre a horror visszatér gyökereihez, és nem még egy tucat ijedt tinit kell néznünk a moziban.

(kép forrása: www.empireonline.com)

(kép forrása: www.premierfilmek.blog.hu)

Címkék: horror, Rövidzárlat

Füle érjen bokáig!

2015.07.06.

Rocky és Rambo. Azt hiszem többet nem kell mondani. Stallone 69.

(kép forrása: www.urbansplatter.com)

Címkék: szülinap

Ezeket a cikkeket olvastad már?