Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Hollywoodi sztárok mondják el, hogy mit kell tenni koronavírus-járvány idején

Hollywoodi sztárok mondják el, hogy mit kell tenni koronavírus-járvány idején

2020.03.29. | Z

Többek között Matt Damon Kate Winslet és Laurence Fishburne magyarázza el, hogy mik a fontos teendők jelen helyzetben.

Tovább
5+1 érdekesség az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmiről

5+1 érdekesség az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmiről

Tovább
Tom Hanks és felesége visszatérhetett Los Angelesbe

Tom Hanks és felesége visszatérhetett Los Angelesbe

Tovább

Balog Tibiék a Bosszúállókban

2015.05.12.

Az elmúlt hetekben erősen nyomul a mozikban az Argo 2 és a Bosszúállók második része, így egy rajongó gondolt egyet és egyesítette a két filmet.

Címkék: poén, Vegyes vágott

Cannes 2015

2015.05.12.

Már csak egy nap, és indul a Cannes-i Filmfesztivál. A Variety-nek köszönhetően megtudtuk, hogy szombaton, a Cannes Classics szekcióban mutatják be Steve McQueen: The Man & Le Mans című filmet, aminek középpontjában - meglepő módon - az autóversenyzőből lett színész/színészből lett autóversenyző Steve McQueen áll.

A rendezők szakácsnak álltak

2015.05.12.

Mi lenne, ha a híres rendezők felhagynának munkáikkal és csak az evés élvezetének élnének? Vajon ki tudnának bújni a bőrükből, vagy kb ott folytatnák a munkát a konyhában, ahol abbahagyták a direktori székben?

Címkék: Vegyes vágott

Eddie Redmayne a Harry Potter spinoffban

2015.05.12.

Mint azt már lehetett eddig is tudni J. K. Rowling nem szakad ki Harry Potter világából és folytatja a történetmesélést a varázslókról. A Variety bejelentette, hogy Eddie Redmayne elfogadta a felkérést Newt Scamander szerepére, aki már a korábbi Potter filmekben is feltűnt, tanárként és szerzőkén, hiszen ő volt aki a Legendás állatok és megfigyelésük című tankönyvet írója. Redmayne tehát már hivatalosan is beszélt arról, hogy a forgatókönyvet olvasva egyértelmű volt, hogy csatlakozni fog a stábhoz.

(kép forrása: www.variety.com)

Címkék: Rövidzárlat

Van Damme táncra perdül

2015.05.12.

Emlékszünk még a Kickboxer egyszerre szürreális és vicces táncjelentére, amit Jean-Claude Van Damme követett el? Legendás tánctudását most felelevenítette a színész. Az élmény olyan zseniális, mint ahogy elképzeljük.

Címkék: poén, Vegyes vágott

Liza elhúzott Tímea mellett

2015.05.12.

Nem elég, hogy a közelmúltban a Liza, a rókatündér túllépte a 100 000-es nézőszámot, most már a 105 000-en is túl van, ami azt jelenti, hogy a Megdönteni Hajnal Tímeát már lenyomta, most már csak a Coming Out van hátra. Hajrá!

(kép forrása: www.berlvarosimozi.hu)

Címkék: Rövidzárlat

Megint lehet mozizni a város felett

2015.05.11.

Itt volt az ideje, hogy idén is megnyissa kapuit a Budapest Rooftop Cinema, és ha már jó idő és film, akkor már egy mára már klasszikusnak számító filmmel kezdenek. Mathieu Kassovitz talán egy leghíresebb munkáját, A gyűlöletet vetítik majd péntek este (május 15.). Mivel az érdeklődés nagy, így duplázni fognak, és hétfőn, azaz május 18-án is meg lehet nézni a filmet, ha az első vetítésről lemaradna valaki.

(kép forrása: www.popmatters.com)

Teljes a gyűlöletes banda

2015.05.11.

Quentin Tarantino legújabb filmje, a The Hateful Eight első karakterfotóit tették közzé, ahol már külön-külön is megismerhetjük a főszereplőket, többek között Kurt Russellt, Samuel L. Jacksont és Michael Madsen-t.

(képek forrása: www.empireonline.com)

Címkék: Rövidzárlat

James McAvoy egyre jobban X Professzorosodik

2015.05.11.

Javában zajlanak az X-Men: Apokalipszis előkészületei, aminek szintén Bryan Singer lesz a rendezője. Ki is rakott egy fotót Instagramjára, ahol először láthatjuk az X Professzort alakító James McAvoy-t Patrick Stewart-szerűnek.

Caine és Keitel együtt áztatják magukat

2015.05.11.

Cannes-ban lesz a premierje Michael Caine és Harvey Ketiel közös filmjének, amit a csodás Paolo Sorrentino rendezett. A két öregúr egy luxushotelben pihennek, ahol meglegyinti őket a fiatalság, az élet szele. Persze lesz dráma is az Ifjúságban Caine és lányát alakító Rachel Weisz között. Hozzánk csak ősszel jut el a mozi, aki viszont teheti, lesse meg Cannes-ban május 20-án, ha nem, akkor addig be kell érnünk az előzetessel.

Ezeket a cikkeket olvastad már?