Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >

Sikoly ízelítő

2015.06.26.

Június 30-án indul a Sikoly sorozat, amiből az MTV most étvágygerjesztőnek kiadta az első 8 percét. Természetesen van benne drewbarrymore-oskodás (vagyis ijedezés egy hatalmas házban, a saját lábunkban elbotlás és végül meghalás) és késes, köpenyes, maszkos gyilkos is.

Fülük érjen bokáig!

2015.06.26.

Nick Offerman, a Városfejlesztési osztály oszlopos tagja, akit már fel sem ismernénk bajusz nélkül, ma 45 éves.

(kép forrása: www.entertainment.suntimes.com)

Szintén ma lett 45 Paul Thomas Anderson, akinek olyan zseniális filmeket köszönhetünk, mint a Magnólia, Vérző olaj, a The Master vagy a Boogie Nights

(kép forrása: www.consequenceofsound.net)

Címkék: szülinap

Első képek az X-Aktákból

2015.06.26.

Megjelentek az első hivatalos képek az X-Akták legújabb évadából. Mint azt már írtuk, Scully és Mulder jövőre visszatér egy hatrészes évaddal. És mi ennek örülünk. Nagyon.

Tom Hardy + Tom Hardy = Legend

2015.06.26.

Kijött a Legend trailere, ami a londoni alvilág hírhedt ikerpárjának, Reggie és Ronnie Kraynek életét mutatja be a '60-as években. A rendező és forgatókönyvíró az a Brian Helgeland, aki már bizonyította tehetségét a Titokzatos folyóval vagy a Szigorúan bizalmassal. Bár elég lenne csak annyit mondani, hogy Tom Hardy. Kétszer.

Schwazenegger egyre jobb fej

2015.06.25.

Az osztrák terminátor mostanában nagyon be akar vágódni az embereknél (sikerül is neki), nemrég még turistákkal poénkodott, most meg a Tonight Show-ban hülyült Jimmy Fallonnal. Szeretjük, na. 

Címkék: poén, Vegyes vágott

Arnie összecsap Schwarzival

2015.06.24.

A Terminator Genisys mindjárt itt van a mozikban, így egyre jobban meg kell barátkoznunk azzal, hogy az ezredik bőrt is le kell húzni erről a filmről. Igazából már a tökéletes második rész utána le kellett volna állni, de ismerjük Hollywoodot, nem ismernek lehetetlent. Ha már itt van a nyakunkon a legújabb Schwarzenegger-féle robotsztori, ismerkedjünk ezzel a jelenettel. Őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy ez mulatságos vagy inkább menő...

Újra lehet parázni: Paranormal Activity - The Ghost Dimension előzetes

2015.06.24.

A Paranormal Activity- filmek újabb részének előzetese látszólag semmivel sem lesz több, mint elődjei, hiszen ugyanúgy megvan a borzongás, a reszkető kamera és a démoni gyerek, szóval reméljük, hogy ez már tényleg az utolsó rész ebből a kézikamerás horrorból. A rendező Gregory Plotikn, aki eddig leginkább csak vágóként dolgozott. A film Amerikába októberben érkezik.

Beindult a True Detective 2. évada

Kétség nem férhet hozzá, hogy A törvény nevében első évada egy olyan sajátos világot teremtett, ami egyszerre ijesztő és gyönyörű, a rendezés, a fényképezés és a színészi játék pedig fantasztikus. McConaughey és Harrelson kettőse csodálatos elegyet alkotott és hiába volt mind a nyolc rész baromi nyomasztó (főleg McConaughey karaktere), mégsem bírtuk levenni a szemünket róluk.

Jön a Függetlenség napja folytatása

2015.06.23.

A mostanában Hollywoodban divatos remake és folytatások tengerében nem meglepő, hogy a Függetlenség napja is kap egy újabb részt Independence Day Resurgence címmel. A rendező ezúttal is Roland Emmerich lesz, a főbb szerepekben pedig újra láthatjuk Jeff Goldblumot, Vivia A. Foxot és Bill Pullmant. Mellettük pedig még többek között Liam Hemsworth és Charlotte Gainsbourg kapott szerepet.

(kép forrása: www.superherohype.com)

A film természetesen most is az idegen invázióról és a világ megmentéséről fog szólni, de persze sokkal monumentálisabb lesz a kivitelezés, ahogy azt a kor szelleme megköveteli. A mozi a tervek szerint jövő nyárra készül el, addig pedig lesz idő ráhangolódni a 20 évvel ezelőtti film megnézésével. 

#savehannibal - Legyél te is kannibál!

2015.06.23.

Épphogy kijött a Hannibal 3. évada az NBC-n, a csatorna bejelentette, hogy nem terveznek folytatást a sorozatnak.

(kép forrása: www.variety.com)

Derült égből villámcsapásként jött a hír, hiszen Bryan Fuller és csapata az egyik legjobb, legigényesebb produkciót hozta létre a lecteri univerzumról. A folytatás egyelőre nincs teljesen kizárva, hiszen az alkotók tervei között van a 4. évad, ahol már megjelenne Clarice Starling ügynök is, viszont ehhez kell találni egy csatornát, ami felkarolja a sorozatot.

Fuller és az NBC is pozitívan nyilatkoztak az ügy kapcsán, mindkét fél megköszönte a közös munkát. A sorozat elkaszálásának hátterében az is állhat, hogy a 3. évad nem startolt olyan jól, mint az előző kettő. Ennek okai lehetnek, hogy a folytatás április helyett júniusra esett és az alapvetően is misztikus, filozofikus sorozat még elvontabb lett.

(kép forrása: www.teeveetee.blogspot.com

A szakítás tehát az NBC-vel végleges, ám ez nem feltétlenül jelenti a Hannibal végét, így a fannibalok még reménykedhetnek, hogy továbbra is élvezhetik az utazást a gasztronómia és az emberölés világában. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?