Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >

Megérkezett a Fargo második évadának előzetese

2015.07.15.

A megszokott fekete humor és a Coen-féle hangulat valahogy nem érződik ebben a félperces videóban, inkább valami kemény, akciófilmes beütése van főleg a hangeffektek miatt, de mindegy is, a Fargo, az Fargo. Szeretjük.

Édes élet újratöltve?

2015.07.14.

Federico Fellini 1960-as Édes élete egy igazi klasszikus Marcello Mastroiannival és Anita Ekberggel. A filmet már sokan szerették volna újra vászonra vinni, ám úgy néz ki, hogy ez csak most fog sikerülni, ugyanis Fellini unokahúga, a film jogörököse igent mondott egy remake-re az Ambi Group nevű olasz-amerikai produkciós irodának. A részletekről még semmit sem tudni, így csak reménykedni lehet, hogy méltó utódja lesz az igazi Dolce Vitanak.

(kép forrása: www.onlygoodpix.com)

Tom Cruise igazi szuperhős

2015.07.14.

Tom Cruise előszeretettel vállal be forgatásokon kemény akciójeleneteket és erre az egyik legjobb terep a Mission: Impossible, ahol úgy látszik neki semmi sem lehetetlen. Az előzetesből ismert repülős jelenetet például tényleg megcsinálták a színésszel. Most megnézhetitek, hogy hogyan is készült a para felvétel.  

Jared Leto Jokernek született

2015.07.13.

Végre eljött az idő, hogy láthatjuk az első képkockákat a Suicide Squadból és ami a legjobb, hogy Jared Leto is feltűnik. Bár rövid időre, de már ebből is látni, hogy nem kell aggódniuk azoknak sem, akik szerint Heath Ledgernél nincs jobb Joker. 

Ki akar bekukkantani Az ébredő Erő kulisszái mögé?

2015.07.12.

Mindenki. Előbb jött a karácsony, legalábbis 3 és fél perces mennyiségben. Ez a röpke videó a forgatásról csak tovább piszkálja a rajongókat, hogy mégis mikor lehet már látni a mozit?! 

Ha szuperhősök versengenek

2015.07.12.

Nagyon ütős előzetessel jött ki a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, ami még azzal is megszeretteti a filmet, akit eddig hidegen hagytak a szuperhősös mozik. Grandiózus, sötét és látványos. Feltűnik már Wonder Woman és Lex Luthor is a két főhős mellett. 

The Hateful 8 plakát

2015.07.12.

Nem elég, hogy ilyen hangulatos-retros-menő plakátja van Tarantino legújabb filmjének, de az sem egy elhanyagolható szempont, hogy az isteni Ennio Morricone zenéje fog megszólalni a filmben. Egyszerűen csodálatos.

(kép forrása: www.flickeringmyth.com)

Újabb magyar siker külföldön!

2015.07.12.

Az East of the West szekciójának fődíját és a külföldi kritikusok FEDEORA-díját zsebelhette be a Szerdai gyerek. A zsűri a hiteles karakterábrázolást és a narratívát méltatta. A fesztiválon a rendezőnő vette át a díjat, ahol elmondta, hogy sok gratulációt kapott ő, és a film főszereplője, Vecsei Kinga is.

Meghalt Omar Sharif

2015.07.10.

Az egyiptomi származású Sharif hosszú betegség után egy kairói kórházban szívrohamot kapott. Az Arábiai Lawrence és a Doktor Zsivágó Golden Globe-díjas színésze 83 éves korában hunyt el. 

(kép forrása: www.baaghi.tv)

Címkék: Gyász

Első fotó a Szellemirtókból

2015.07.10.

Kijött az első fotó a szellemirtó csajokról, amiben nagyszerű komikák kapták a főszerepet. Melissa McCarthyt már ismerhetjük (Női szervek, Személyiségtolvaj), illetve Kristen Wiiget (Koszorúslányok, Walter Mitty titkos élete). Leslie Jones és Kate McKinnon pedig leginkább a Saturday Night Live-ból lehet ismerős. Az újrázások nem mindig sülnek el jól, pláne ha egy klasszikust dolgoznak fel, de ha azt nézzük, hogy ez a négy nő profin nyomja a poénokat és a vérükben van a humor, akkor valószínűleg nem fogunk csalódni.

(kép forrása: www.twitter.com)

Ezeket a cikkeket olvastad már?