Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Újraindult a nemzetközi filmek forgatása Magyarországon

Újraindult a nemzetközi filmek forgatása Magyarországon

2020.08.12. | Z

Káel Csaba a magyar mozgóképipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos a 10. születésnapját ünneplő Origo Filmstúdióban beszélt arról, hogy mi a helyzet jelenleg a filmgyártással itthon.

Tovább
Dwayne Johnsonnak a bankszámlája is elég izmos

Dwayne Johnsonnak a bankszámlája is elég izmos

Tovább
Antonio Banderas a születésnapján jelentette be, hogy koronavírusos

Antonio Banderas a születésnapján jelentette be, hogy koronavírusos

Tovább

Meg van a Majmok bolygója 3 főgonosza

2015.09.16.

(kép forrása: http://cinestar.hu/

Akit nem más, mint Woody Harrelson (Született gyilkosok, Zombieland) fog eljátszani. A War of the Planet of the Apes 2017-ben kerül majd mozikban, így már zajlanak az előkészületek. Annyit tudni Harrelson karakteréről, hogy Colonel (Ezredes) névre fog hallgatni és ahhoz a katonai egységhez fog tartozni, ami  A majmok bolygója: Forradalom végén San Francisco-ba tartott és nem éppen az a kedves típus. Harrelsont mindig örömmel látjuk, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy áll majd helyt a már majdnem majmok bolygóján. 

(kép forrása: http://www.emmys.com/

Újabb név a Doktor Strange fedélzetén

2015.09.16.

(kép forrása: http://www.empireonline.com/

Ezúttal Rachel McAdams (Szerelmünk lapjai, Törvény nevében) színésznővel bővült a 2016. november 4-én moziba kerülő Marvel mozi csapata, szerepe még tisztázatlan. Eddig már ismert volt Benedict Cumberbatch (Sherlock, Kódjátszma), aki a címszereplő Dr. Stranget fogja alakítani, Tilda Swinton (Beszélnünk kell Kevinről, Halhatatlan szeretők), mint Strange mentora és Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság, Az ember gyermeke), aki egy negatív karaktert, Baron Mordot fogja megformálni. Továbbá tárgyalások folynak Mads Mikkelsennel (A vadászat, Hannibal) is, de egyelőre még nem tudni, hogy pontosan kit is játszana a dán színészzseni. A rendezői székben Scott Derrickson fog ülni, aki eddig inkább a horror műfajában tevékenykedett, ő jegyzi az Ördögűzés Emily Rose üdvéért és a Távozz tőlem, Sátánt! is. 

(kép forrása: http://time.com/)

Gutterdämmerung - Készül a világ leghangosabb némafilmje

2015.09.16.

(kép forrása: http://www.thebeatjuice.com/)

Igen, a világ leghangosabb némafilmje. Az ötlet Bjorn Tagemose-tól egy belga-svéd képzőművésztől származik, aki Henry Rollinsszal közösen írta a forgatókönyvet, a rendezésért szintén Tagemose fogja levezényelni. A főszerepekben a rock 12 meghatározó egyéniségét láthatjuk majd az eddig közzétett nevek; Iggy Pop, Henry Rollins, Tom Araya (Slayer), Jesse Hughes (Eagles of Death Metal), Lemmy (Motörhead), Josh Homme (Queens of the Stone Age), Mark Lanegan, Grace Jones a Volbeat és a Justice. A még titokban lévő neveket az elkövetkezendő hetekben teszik majd közzé a projekt honlapján.

Címkék: Rövidzárlat, zene

Megérkezett az első előzetes az élőszereplős Dzsungel könyvéhez

2015.09.15.

(kép forrása: http://variety.com/

A mozit Jon Favreau  A vasember és a Vasember 2 rendezője hozta össze a Disney égisze alatt. Eddig csak néhány képet láthattunk a filmből, most azonban itt van az első rövidebb előzetese is, ami alapján egy cseppet sem tűnik gyerekbarát filmnek. Egy világ dőlt össze bennem, hogy gyermekkorom egyik kedvenc meséje filmként mennyire kegyetlennek hat. Némi vigaszt nyújt, hogy a karakterek olyan szinkronhangokon fognak megszólalni, mint Bill Murray/Balu, Ben Kingsley/Bagira, Christopher Walken/Lajcsi király, Idris Elba/Sir Kán és Scarlett Johansson/Ká.  A film 2016. április 15-én kerül mozi forgalmazásba. 

Állandóan a telefonon lógunk....

2015.09.15.

...úgy, ahogy Hollywoodban kb mindenki. Legalábbis ez alapján az összeállítás alapján nagyon úgy tűnik, hogy Robert De Niro Matt Damonnal, Brad Pitt Keanu Reevesszel, Michel J. Fox pedig Brooke Shieldsszel tércsel. Kicsit irigykedünk is.

Címkék: Vegyes vágott

Az Erőszakik rendezője új filmen dolgozik

2015.09.15.

(kép forrása: http://www.rte.ie/

Martin McDonagh nevét a 2008-as első nagyjátékfilmje, az Erőszakik után ismerte meg a világ. Majd ezt követte 2012-ben a A hét pszichopata és a si-cu, azóta nem dolgozott filmes projekten.  Most azonban elárulta, hogy egy új filmen dolgozik, a Three Billboards Outside Ebbing, Missouri-n és a film főszerepére Frances McDormand (Fargo, Égető bizonyíték) szerződött le.

(kép forrása: http://www.huffingtonpost.com/

A történet egy 50 éves nőről fog szólni, akinek lányát meggyilkolják, ő pedig harcba száll a szülővárosában lévő rendőrséggel. Úgy gondolja, hogy a rendőrök inkább azzal foglalkoznak, hogy a fekete közösséget zaklassák, mint hogy igazságot szolgáltassanak. 

Creed: Apollo fia – Új előzetes

2015.09.15.

Rocky Balboa helyett ezúttal egykori vetélytársa, majd barátja Apollo Creed fia veszi fel a kesztyűt. Sylvester Stallone most csak a bölcs edző szerepében fog tetszelegni, Adonist, Apollo fiát pedig Michael B. Jordan (A megálló, Az erő krónikája) fogja alakítani. A rendező székben Ryan Coogler ült, aki korábban A megállót rendezte, szintén Michael B. Jordan főszereplésével. A hazai mozikban november 26-tól látható. 

Mentőexpedíció – Új szinkronos előzetes

2015.09.15.

(kép forrása: http://in.bookmyshow.com/

Megérkezett az új magyar nyelvű előzetes Ridley Scott új sci-fijéhez. Főszerepekben; Matt Damon, Kristen Wiig, Jessica Chastain, Kate Mara, Sean Bean, Jeff Daniels. A Mentőexpedíció Magyarországon október elsejétől lesz látható a mozikban. 

Fülük érjen bokáig!

2015.09.15.

Napjaink egyik imádottja, Batman főellensége és Charlize Theron megmentője, Tom Hardy ma ünnepli a 38-at.

(kép forrása: www.cinestar.hu)

Az örök komor öregúr, Tommy Lee Jones 69 éves lett a mai napon.

(kép forrása: www.entertainmentfuse.com)

Oliver Stone, a ma már klasszikusnak számító Született gyilkosok vagy a Tőzsdecápák rendezője szintén ma 69.

(kép forrása: www.variety.com)

Címkék: szülinap

A 2000-es évek legjobb "Bromance" párosai - 2. rész

2015.09.15.

Itt a Bromance lista második része, ahol már mélyebb vizekre evezünk az előző ötös pároshoz képest. 

(kép forrása: http://moviepilot.com/)

Ezeket a cikkeket olvastad már?