Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Tom Cruise a Mission: Impossible 7 kedvéért fel akar robbantani egy több mint 100 éves lengyel hidat

Tom Cruise a Mission: Impossible 7 kedvéért fel akar robbantani egy több mint 100 éves lengyel hidat

2020.08.04. | Tündi

Azt már eddig is tudtuk, hogy Tom Cruise nem nagyon szereti másra bízni a még életveszélyes mutatványokat sem, ha kell 106-szor ugrik a egy repülőből, hogy …

Tovább
Megvannak a Hét Domb Filmfesztivál döntősei

Megvannak a Hét Domb Filmfesztivál döntősei

Tovább
Meghalt Wilford Brimley, A cég és a Selyemgubó sztárja

Meghalt Wilford Brimley, A cég és a Selyemgubó sztárja

Tovább

The Young Messiah – előzetes

2015.09.19.

(kép forrása: http://www.patheos.com/

Anne Rice nevét főleg a vámpírkrónikák könyvsorozata miatt ismerhetjük, amelyből olyan filmek készültek, mint az Interjú a vámpírral és A kárhozottak királynője. Rice azonban nem csak a vámpírokhoz ért, hanem a vallási témákban is otthon van. The Young Messiah a Távol Egyiptomból – Az Úr Krisztus című könyve alapján készül, és Jézus gyermekkoráról szól. A szereposztás szerint Sean Bean (A Gyűrűk Ura trilógia) alakítja Severus római császárt, Jonathan Bailey (Broadchurch) lesz Heródes, Jézust pedig Adam Greaves-Neal (All at Sea) fogja alakítani. A rendező Cyrus Nowrasteh (The Stoning of Soraya M.) volt, várhatóan húsvétkor fog a mozikba kerülni.

Újabb Stephen King sorozat érkezik

2015.09.19.

(kép forrása: http://www.theguardian.com/

Nemrég ért véget a CBS-nél A búra alatt sorozat, de máris egy új King adaptáción ügyködnek, most a Dimension Television-nél. Ezúttal a horrorkirály egy régebbi munkájához A ködhöz nyúlnak hozzá, amiből 2007-ben már készült egy mozifilm. Egyelőre annyit tudni, hogy a szériát Christian Torpe, a Rita című dán sorozat kreátora veszi majd a szárnyai alá, még azt is elárulták, hogy a széria a novellából és a 2007-es filmverzióból is egyaránt merítene

(kép forrása: http://ihorror.com/

Bryan Singer fogja rendezni az új Némó kapitány filmet

2015.09.19.

(kép forrása: http://www.flickeringmyth.com/) 

Sokáig úgy volt, hogy David Fincher fogja megrendezni a Disneynél, de aztán szépen csendben eltűnt a süllyesztőben és senki nem foglalkozott vele. Mostanáig. A napokban lett 50 éves rendező, Bryan Singer (Közönséges bűnözők, X-Men) instagramján tette közzé a hírt, hogy ő fogja filmre vinni Verne Gyula klasszikusát, a 20. 000 mérföld a tenger alatt, ami itthon Némó kapitányként jelent meg. Nem a Fincher-Disney féle verziót valósítja meg, hanem egy saját projectet a FOX-nál. 

Jön az Elrabolva sorozat változata

2015.09.19.

(kép forrása: http://www.esquire.com/)

Igen, sorozat lesz a Liam Neeson féle Elrabolva trilógiából, ami azért is vicces, mert a legutóbbi két rész is teljesen felesleges volt. Úgy látszik, hogy az NBC ezt nem így gondolja és Luc Besson (Leon, a profi, Az ötödik elem) rendezővel karöltve, már keresik a sorozat megfelelő íróját és showrunnerét. Besson maga is részt vett a trilógiában, mindhárom résznél társíró volt. Annyit tudni, hogy az Elrabolva szériát előzménynek szánják, amelyben Bryan Mills fiatal éveit követhetnénk nyomon, és amelyből megtudnánk, hogy hogyan is lett az, akivel, – ha élni szeretnél – nem igazán érdemes telefonbetyárkodni.  Annyi csavar lesz a dologban, hogy hiába a fiatal Mills kalandjait követhetjük figyelemmel, az még is a jelenben fog játszódni és nem évtizedekkel korábban. 

Emma Watson új filmje előzetest kapott

2015.09.18.

(kép forrása: http://emmawatsonbelgium.blogspot.hu/) 

Nincs mese a kicsi Hermione már tényleg felnőtt, hamarosan a Hátrálás című Alejandro Amenábar thrillerével fog jelentkezni Ethan Hawke oldalán, és most itt egy előzetes a következő munkájához, ami szintén elég komoly hangvételű film. Emma Watson párját Daniel Brühl (Good Bye Lenin!, Hajsza a győzelemért) fogja alakítani.  

Fülük érjen bokáig!

2015.09.18.

Jason Sudeikis, a Családi üzelmek, Förtelmes főnökök és a Saturday Night Live sztárja, aki nem mellesleg Dr. House 13-asának, Olivia Wilde-nak férje, ma kereken 40 éves.

(kép forrása: www.vancitybuzz.com)

James Gandolfinit nem kell bemutatni, elég csak megemlíteni Tony Sopranot a Maffiózókból, máris beugrik a brutális, mégis szerethető, mackós színész. Ma lenne 54 éves.

(kép forrása: www.abcnews.go.com)

Címkék: szülinap

Az utolsó boszorkányvadász – újabb előzetes

2015.09.18.

(kép forrása: http://nerdist.com/

Vin Diesel (Halálos iramban, xXx) ezúttal nem fog sebességmámorban úszni, helyette inkább próbálja megmenteni az emberiséget. Az utolsó boszorkányvadászban egy olyan halhatatlan boszorkányvadászt alakít, aki a modern korban próbálja megakadályozni, hogy az emberiségnek vége legyen. Amennyiben a film sikeres lesz, akkor bőven számíthatunk folytatásokra is. A rendező Breck Eisner lesz, aki utoljára a 2010-es A tébolyultakat dirigálta le. Hazai premier október 22. 

Újabb Steve Jobs előzetes

2015.09.18.

(kép forrása: http://www.gizmodo.co.uk/

Az Universal újabb Steve Jobs előzetest tett közzé, amelyben Michael Fassbender (A szégyentelen, Prometheus) játssza a közismert technikai szakembert. Nem az egész életét fogja feldolgozni a film, csupán három fontos eseményt fog kiemelni, ezek; a Macintosh bemutatása 1984-ben, a NeXT 1988-ban és az iMac1998-ban. Kate Winslet (Titanic, Egy makulátlan elme örök ragyogása) lesz Joanna Hoffman, Seth Rogen (Ananász expressz, Felkoppintva) pedig Steve Wozniakot fogja alakítani. Aaron Sorkin szállította le a forgatókönyvet, amit Danny Boyle vihetett filmvászonra. Hazai mozikban 2016 január 14-től lesz látható.

A Kong vs Godzilla egy trilógia része lenne

2015.09.18.

(kép forrása: http://www.thehollywoodnews.com/

Ahogy azt már korábban is megírtuk, elég nagy az esély, hogy összejön egy Kong vs Godzilla film, ami most még valószínűbbnek tűnik.  Úgy néz ki, hogy a Monarch lesz a közös kapocs a Kong: Skull Islandban és a Gondzilla 2-ben is, amik együtt felvezetik majd a Kong vs Godzillát. A Monarch volt az a szervezet, aki szörnyekre vadászott a Godzillában, hozzájuk tartozott Ken Watanabe karaktere, Dr. Serizawa. 

A kis herceg – újabb szinkronos előzetes

2015.09.18.

(kép forrása: http://www.fubiz.net/

Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című klasszikusából mozifilm készült azonos címmel, amelyhez megérkezett a második szinkronos előzetes. A videó alapján újraértelmezték az alkotók az alapművet, könnyebben befogadhatónak és viccesebbnek hat a B-612-es kisbolygó egyetlen lakójának története. A filmet a Kung Fu Panda Oscar-jelölt rendezője, Mark Osborne dirigálta le, november 5-től lesz látható a mozikban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?