Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Újraindult a nemzetközi filmek forgatása Magyarországon

Újraindult a nemzetközi filmek forgatása Magyarországon

2020.08.12. | Z

Káel Csaba a magyar mozgóképipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos a 10. születésnapját ünneplő Origo Filmstúdióban beszélt arról, hogy mi a helyzet jelenleg a filmgyártással itthon.

Tovább
Dwayne Johnsonnak a bankszámlája is elég izmos

Dwayne Johnsonnak a bankszámlája is elég izmos

Tovább
Antonio Banderas a születésnapján jelentette be, hogy koronavírusos

Antonio Banderas a születésnapján jelentette be, hogy koronavírusos

Tovább

Beindul a Prometheus gépezet!

2015.09.24.

(kép forrása: http://moviereviewsspoilers.com/

Az elmúlt hetekben Ridley Scott csak úgy szórta a Prometheus 2 kapcsán a morzsákat és most még tovább ment. Azt már korábban elárulta, hogy a folytatás elkezdi megválaszolni a Prometheus nagy kérdéseit, ám ezúttal az is kiderült, hogy Ridley Scott úgy tervezi a franchise-t, hogy az idővel visszatérjen az Alienek világához. Ez azonban nem a második részben fog megtörténni, de még csak nem is a harmadikban.

Címkék: Rövidzárlat

Angry Birds - A film - angol és szinkronos előzetes

2015.09.24.

Megérkezett az Angry Birds  első előzetese, amiből megtudhatjuk, hogy a központi téma az lesz, hogy hogyan is lettek ennyire dühösek a mostanra érthető beszéddel és végtagokkal megáldott madárkák, főleg Red. Hazai bemutatóról egyelőre nincs hír, az USA-ban 2016. május 20-án lesz a premier. 

Kötéltánc – szinkronos előzetes

2015.09.24.

Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe trilógia, Forrest Gump) Philippe Petit világhírű sétáját feldolgozó munkáját október 8-ától láthatjuk a magyar mozikban, addig is itt van hozzá néhány kedvcsináló. Lesz miért izgulni.

Füle érjen bokáig!

2015.09.23.

A mai napon ünnepli 69. születésnapáját John Woo, olyan ismert akciófilmek rendezője, mint az Ál/Arc, Rés a pajzson, vagy a Tökéletes célpont

(kép forrása: www.bleedingcool.com)

Címkék: szülinap

Jön a Sicario - A bérgyilkos folytatása

2015.09.23.

(kép forrása: http://moviepilot.com/) 

Alig pár napja mutatták be Denis Villeneuve (Fogságban, Az embermás) legújabb filmjét Amerikában, máris a folytatást tervezi a Lionsgate stúdió. Eddig még csak kevesen látták, de akiknek volt szerencséjük nem sok rosszat tudtak mondani a filmről, és a kritikai visszhang is elég pozitívra sikeredett. A Lionsgate az első rész írójától Taylor Sheridantől várja, a következő történetet is. Azt már tudni, hogy a második részben Benicio Del Toro karaktere állna a középpontban, Emily Bluntról és Josh Brolinról még nem esett szó. Denis Villeneuve valamilyen formában szintén részt vesz a Sicario 2-ben, de az még nem biztos, hogy ő is fogja rendezni. A Sicario - A bérgyilkos hazai bemutatója október 22. 

Krampusz – Feliratos előzetes

2015.09.23.

Korábban már írtunk a közelgő horror vígjátékról és most itt van a feliratos előzetes. Továbbra sem árt hinni a Télapóban, ha jót akartok. December 3-tól a mozikban. 

Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts Film, újabb előzetes

2015.09.23.

(kép forrása: http://www.highsnobiety.com/) 

Snoopy és Charlie Brown kalandjait először láthatjuk majd nagyvásznon, ugyanis a már 65 éves párost eddig csak képregényekben és tv-s adaptációkban láthattuk. Most azonban végre elérkezett az idő, hogy gyermekkori kedvenceinek moziban is láthassuk, ahogy azt megérdemlik. A Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts Film december 3-tól tekinthető meg. 

Chris Evans és Jared Leto A lány a vonaton filmváltozatában?

2015.09.23.

(kép forrása: http://indianexpress.com/

Chris „Amerika Kapitány” Evans és Jared Leto (Rekviem egy álomért, Mielőtt meghaltam)  is szerepet kaphat A lány a vonaton c. filmben, amelyet Paula Hawkins nemzetközi bestseller-regényéből adaptálnak, rendezője pedig Tate Taylor (A segítség) lesz. Azt már korábban bejelentették, hogy a főszereplő Rachel-t  Emily Blunt (Looper – A jövő gyilkosa, A holnap határa) fogja eljátszani, de a szereplőgárda tagja lesz Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Titkos nemzet) és Haley Bennett (A rettegés mélye, A védelmező) is. A hírek szerint Evans és Leto a Ferguson és Bennett által játszott karakterek férjeit játszanák el.

(kép forrása: http://www.libri.hu/

Rachel minden nap ugyanazzal a vonattal jár dolgozni. A vonatablakból minden nap bepillantást nyer egy szerelmespár életébe, akikre már szinte a saját élete részeként tekint, és ábrándozva irigykedik romantikus kapcsolatukra. Egy reggel azonban valamit olyan lát, ami mindent megváltoztat... 

James Bond és a Heineken

2015.09.23.

Egyre jobban közeleg a 007 Spectre: A Fantom visszatér premierje (november 5.), így a promóciós gépezet is egyre jobban zakatol. Ezúttal egy humoros és a régi Bond filmekre kikacsingatós sörreklámmal lepett meg bennünk Sem Mendes rendező és Daniel Craig ügyeletes 007-es ügynök.

 

Címkék: Rövidzárlat

Bale, Pitt, Gosling és Carell egy filmben – The Big Short előzetes

2015.09.23.

(kép forrása: http://www.nola.com/) 

Adam McKay (Ron Burgundy: A legenda folytatódik, Pancser police) ezúttal komolyabb vizekre evez a The Big Short című drámában, ugyanis a téma a 2008-as gazdasági válság. A film Michael Lewis The Big Short: Inside the Doomsday Machine című bestsellere alapján készült, melynek központi karakterei a Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling és Brad Pitt által alakított személyek, akik látták, hogy az amerikai ingatlanpiac és ennek kapcsán a bankok be fognak dőlni és ők ezt kihasználták. Befektetésekkel fogadtak az amerikai gazdaság csődjére, amiből aztán szépen meggazdagodtak. A filmet december 23-án mutatják be külföldön, a hazai bemutatóra azonban 2016. június 7-ig várnunk kell. Várós. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?