Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Érkezik az Egyik kopó, másik eb sorozatverzója

Érkezik az Egyik kopó, másik eb sorozatverzója

2020.02.17. | Tündi

Már rég feladtuk azt kérdezgetni, ha "Miért?", ha egy újabb tök értelmetlen remake vagy reboot érkezik, legyen szó mozifilmről, vagy akár tévésorozatról. Na most is ez a helyzet, ugyanis a fejesek legújabb agymenése az, hogy sorozatként tér vissza Tom Hanks …

Tovább
Nyáron startol az új Indiana Jones-film forgatása

Nyáron startol az új Indiana Jones-film forgatása

Tovább
Meghalt a Szex és New York színésznője

Meghalt a Szex és New York színésznője

Tovább

Szeresd a testem, bébi! – Valami követ

2015.06.04.

Egy dolgod van: szexelj valakivel. Ha nem teszed, meghalsz. Ha ez nem jön be, akkor szexelj mással.

(kép forrása: www.supernaturalmovies.blog.hu)

Liza egyszerűen megállíthatatlan!

2015.06.04.

Sorra érkeznek a hírek, miszerint a Liza, a rókatündér mennyi díjat söpör be világszerte. Itt egy újabb: a brazil Fantaspoa Nemzetközi Filmfesztiválon Balsai Móni kapta legjobb színésznő díját. Csak így tovább!

(kép forrása: www.port.hu)

Meryl Streep és Carey Mulligan történelmet ír

2015.06.04.

Streep megállíthatatlan, sorra készíti filmjeit (Ricki and the Falsh című filmje is nemrég készült el). Most Carey Mulligan és Helena Bonham Carter csatlakozott hozzá, hogy részesei legyenek egy történelmi fordulópontnak. Suffragette előzetes.

Mission: Impossible - Titkos Nemzet előzetes

2015.06.04.

Még egy előzetessel örvendeztetnek meg ma minket, ez pedig a Mission: Impossible újabb részének trailere. Aki eddig is szerette Tom Cruise-t Ethan Huntként, az úgy néz ki, hogy most sem fog csalódni. Itthon augusztus 6-tól lehet majd Huntot és csapatát újra látni.

Macbeth előzetes

2015.06.04.

Ma jött ki Justin Kurzel filmjének trailere, amiben a hatásos képi világ és a két főszereplő, Marion Cotillard és Michael Fassbender alakítása nagyon is ígéretesnek tűnik.  Sajnos a hazai bemutatóig még hónapokat kell várni, a Macbeth nálunk ősszel kerül majd moziba. 

Clint Eastwood újra rendezői székben

2015.06.03.

A nem csak színészként, de rendezőként is nagyszerű Clint Eastwood az Amerikai mesterlövész után újra egy hősies alkotáson dolgozik. A történet főhőse az a pilóta, aki 2009-ben egy repülőgép meghibásodása miatt kényszerleszállást hajtott végre New Yorkban, a Hudson folyón. Chesley "Sully" Sullenberger, a repülőgép vezetője kifejtette, hogy nagyon örült annak, hogy egy ilyen tehetséges rendező filmesíti meg a történteket. Eastwood tervei között szerepelt még a bostoni maratoni robbantás feldolgozása is, de jelenleg minden figyelmét a new yorki sztori elkészítésének szenteli.

(kép forrása: www.ftw.usatoday.com)

Címkék: dráma, Rövidzárlat

Magyarok Karlovy Varyban

2015.06.03.

A cseh filmfesztivál East of the West szekciójába hívták meg Nemes Gyula Zéró, és Horváth Lili Szerdai gyerek című filmjét. Tavaly ebben a programban indult Zomborácz Virág Utóélete és Pálfi György Szabadesését is imádta (és díjjal jutalmazta) a fesztivál.

Buster Keaton és Mad Max

2015.06.03.

Mi lett volna, ha a régi klasszikusnak számító, a maga nemében izgalmas 1926-os A Generális enyhe Mad Max stílust kapott volna? Hát ez:

Újabb Pixar film a láthatáron

2015.06.03.

Magyarországon még az ">Agymanókat sem mutatták be, de máris itt van egy új film előzetese a Pixartól. A The Good Dinosaur elvileg csak 2016 elején jön majd ki nálunk, addig viszont itt egy kis ízelítő: 

A spanyolok is odavannak Lizáért

2015.06.02.

A Liza, a rókatündér nem csak Magyarországon lett baromi sikeres (olyannyira, hogy az eddigi legnézettebb magyar filmet, a Megdönteni Hajnal Tímeát is túlszárnyalta), hanem Spanyolországban, a Norcturna Filmfesztiválon hatalmas fölénnyel söpörte be az öt kategória öt díját. A legjobb film, a legjobb rendező (Ujj Mészáros Károly), a legjobb alakítás (Bede Fazekas Szabolcs, Balsai Móni) díját kapták meg, illetve a forgatókönyvért, valamit a vizuális effektekért járt az elismerés. Innen is gratulálunk Liza csapatának!

(kép forrása: www.nlcafe.hu)