Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Újraindult a nemzetközi filmek forgatása Magyarországon

Újraindult a nemzetközi filmek forgatása Magyarországon

2020.08.12. | Z

Káel Csaba a magyar mozgóképipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos a 10. születésnapját ünneplő Origo Filmstúdióban beszélt arról, hogy mi a helyzet jelenleg a filmgyártással itthon.

Tovább
Dwayne Johnsonnak a bankszámlája is elég izmos

Dwayne Johnsonnak a bankszámlája is elég izmos

Tovább
Antonio Banderas a születésnapján jelentette be, hogy koronavírusos

Antonio Banderas a születésnapján jelentette be, hogy koronavírusos

Tovább

Forog az utolsó Resident Evil mozi

2015.09.28.

Ennek örömére Milla Jovovich (Az ötödik elem, Resident Evil filmek) egyből meg is osztott egy képet az instagramján kolleganőjével Ali Larterrel (Végső állomás, Hősök). Alice és Claire utolsó megpróbáltatásai 2017 februárjára várható.

These badass ladies be back! On set with @therealalil. #aliceandclaire #residentevilmovie #capetowndiary

Milla Jovovich (@millajovovich) által közzétett fénykép,

Címkék: horror, Rövidzárlat

Fülük érjen bokáig!

2015.09.28.

Az isteni BB, vagyis az örök díva, Brigitte Bardot ma ünnepli 81. születésnapját. Olyan filmekben szerepelt, mint Godard A megvetése, vagy Az És Isten megteremté a nőt című alkotás.

(kép forrása: www.maxisciences.com)

Naomi Watts, a Mulholland Drive, A kör és a King Kong sztárja ma lett 47.

(kép forrása: www.stars-arena.com)

Címkék: szülinap

Jessica Jonesnak rossz reggele van

2015.09.28.

Mint azt már korábban írtuk, a Netflix új sorozata Jessica Jones karaktere köré épül majd. Most itt az első kedvcsináló hozzá, ahol máris megtapasztaljuk, hogy ugyanolyan kis apróságok bosszanthatják a szuperhősöket is, mint az egyszerű földi halandókat. A sorozat november 20-tól indul be.

Fülük érjen bokáig!

2015.09.27.

Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow, Brad Pitt exe, a Hetedik pórul járt felesége, a Vasember Pepper Potts-a ma 43 éves.

(kép forrása: www.popsugar.com)

Elsősorban zenei karriert futott be, de a Harcosok klubjában felejthetetlen alakítást nyújtott (bár az egész film alapból is felejthetetlen). Az ő neve Robert Paulsen, vagyis Bob...vagyis Meat Loaf. Ma 68 éves.

(kép forrása: www.politico.com)

Címkék: szülinap

A Wolverine 3 Xavier és Logan apa-fiú kapcsolatára fog épülni

2015.09.27.

(kép forrása: http://www.newsarama.com/

Hugh Jackman a Collidernek adott interjúban elmondta, hogy a Wolverine 3 szkriptje még nem készült el teljesen és ismét elmondta, hogy Patrcik Stewart is részese lesz a sztorinak. Jackman úgy írta körül az általa játszott mutáns és a Professzor kapcsolatát, mint egy apa-fiú viszonyt.

Címkék: Marvel, Rövidzárlat

Steven Soderbergh olyan filmen dolgozik, ahol a néző döntheti el, hogyan folytatódjon a sztori

2015.09.27.

(kép forrása: http://blogs.indiewire.com/) 

Steven Soderbergh (Ocean's eleven - Tripla vagy semmi, Traffic) visszavonult, legalábbis a mozikból. A rendezőről úgy hírlett, hogy nem forgat többé, de azért továbbra is aktívan dolgozik, csak éppen tévéképernyős projekteken. A Túl a csillogáson tévéfilm és A sebész széria után most a Mosaic-ot hozhatja tető alá az HBO-nál.

Ez afféle Te válaszd, ki hogyan folytatódjon a kaland-stílusú alkotás lesz. Soderbergh ezt úgy fogja kivitelezni, hogy többféleképpen forgat le egy jelenetet, a nézők pedig egy applikáció segítségével dönthetik el, hogy hogyan folytatódjon a történet. A rendező már 5 éve dolgozik ezen az applikáción.

Soderbergh úgy nyilatkozott a Mosaic elsősorban egy teljesen új történetmesélési módszert fog bemutatni, másodsorban pedig az Emmy-n új kategóriára lesz szükség. Garrett Hedlund (Tron: Örökség, Rendíthetetlen) és Sharon Stone (Elemei ösztön, Casino) lehetnek a főszereplők, a forgatás októberben indul.

Címkék: Rövidzárlat

Hugh Jackman szerint Tom Hardy jó Wolverine utánpótlás lenne

2015.09.27.

(kép forrása: http://screenrant.com/) 

Hugh Jackman lassan végleget szögre akasztja az adamantium karmokat, így egyre többet faggatják, hogy szerinte ki lenne a megfelelő Farkas utód. Egy a Pan kapcsán készült interjú során elmondta, hogy nem bánná, ha Hardy venné át a helyét, és azt is hozzátette, hogy a stúdió is kikérte már a véleményét ezzel kapcsolatban, de eddig komolyan még ő sem gondolta át, hogy ki is lenne a legalkalmasabb a szerepre.

Címkék: Marvel, Rövidzárlat

Vééégre folytatódik a Fekete Tükör

2015.09.27.

(kép forrása: http://www.giantfreakinrobot.com/) 

Végre folytatódik Charlie Brooker zseniális sorozata, a Fekete tükör, a 3. évad ezúttal a Netflix keretei között. Az internetes média szolgáltató cég ráadásul nem csak 3 epizódot rendelt be, ahogyan azt az előző évadokban megszokhattuk, hanem egyből 12 részt. A sorozat forgatása már az év vége felé elkezdődhet, főként Nagy-Britanniai helyszíneken. Cindy Holland, a Netflix alelnöke így nyilatkozott az együttműködésről:

Érkezik Az ördögűző, az Ace Ventura és A nagy csapat remake

2015.09.27.

(kép forrása: http://atomix.vg/) 

A hírek szerint a Morgan Creek Films, ami a Tiszta románc és a Robin Hood, a tolvajok fejedelme filmek mögött is áll, megbízott egy befektetési bankot, hogy eladja filmjeit. Azonban 5 film jogait mégis megtartotta a remake-ek miatt: Ace Ventura: Állati nyomozoo, A nagy csapat, A vadnyugat fiai, Repülő Tigrisek és Az ördögűző.

A Morgan Creeknek nincs adóssága, a vezérigazgató, Jim Robinson elmondása alapján az eladásokból származó pénzt jövőbeli produkciók finanszírozásához fogják felhasználni. Hozzátette, hogy máris tárgyalások folynak Az ördögűző, az Ace Ventura és A nagy csapat remake-jeiről.

Benedict Cumberbatch és Jake Gyllenhaal egy filmben

2015.09.26.

(kép forrása: http://variety.com/

Már régóta próbálják összehozni a The Current War történelmi drámát, olyan arcok is feltűntek a projekt körül, mint Timur Bekmambetov (Wanted, Abraham Lincoln, a vámpírvadász) és Ben Stiller (Zoolander, a trendkívüli, Trópusi vihar), de soha nem lett semmi a dologból. Mostanáig. A két feltaláló Thomas Edison és George Westinghouse versengését bemutató film körül megindultak az események. Meg van a két – nem is akár milyen – főszereplő, Benedict Cumberbatch (Sherlock, Kódjátszma) és Jake Gyllenhaal (Fogságban, Éjjeli féreg), Cumberbatch lesz Edison, Gyllenhaal pedig Westinghouse. A rendezői széket pedig az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni és az Amerikai Horror Story jó néhány részét is jegyző Alfonso Gomez-Rejon foglalja el.

Címkék: dráma, Rövidzárlat

Ezeket a cikkeket olvastad már?