Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
A Netflixen tér vissza Sophia Loren

A Netflixen tér vissza Sophia Loren

2020.02.18. | Z

Az olasz dívát már régóta nem lehetett látni képernyőn, de nemsokára a Netflixen debütáló Előttem az élet című filmben lesz főszereplő.

Tovább
Érkezik az Egyik kopó, másik eb sorozatverzója

Érkezik az Egyik kopó, másik eb sorozatverzója

Tovább
Nyáron startol az új Indiana Jones-film forgatása

Nyáron startol az új Indiana Jones-film forgatása

Tovább

Fülük érjen bokáig!

2015.06.28.

Repül az idő, hiszen John Cusack már 49 éves, mégis valószínűleg még mindig szerelmes lemezboltosként (Pop, csajok satöbbi), vagy kissé szerencsétlen bábjátékosként (John Malkovich menet) él a fejünkben. 

(kép forrása: www.mediashow.blog.hu)

Elég annyi, hogy aki a leghátborzongatóbb elmebeteget játszotta James Caan mellett a Tortúrában. Kathy Bates, 67.

(kép forrása: www.moviepilot.de)

Címkék: szülinap

Kicsoda Star Lord apja? - A galaxis őrzői 2 infók

2015.06.28.

A 2014-es, 2015-ös időszak Chris Pratt számára nagyon bejött, hiszen A galaxis őrzői Star Lordjaként, majd a Jurassic World raptoridomárjaként minden nő beleszeretett és minden férfi olyan menő akart lenni, mint ő. Ez a sikerszéria valószínűleg 2017-ig bőven ki fog tartani, mivel A galaxis őrzői második része két év múlva készül el. A rendező, James Gunn elmondta, hogy ez egy érzelmesebb film lesz, amiben egy-egy karakterre fókuszálnak majd. Leginkább természetesen Peter Quill-re, akinek családi hátterét, gyerekkorát, legfőképpen apjával való kapcsolatát ismerhetjük meg. Így talán azt is megtudhatjuk majd, hogy hogyan lett a kis Peterből Star Lord.

(kép forrása: www.galacticnewsone.com)

Oscar és Saul

2015.06.26.

A 2016-os Oscar gála még messze van, de már javában megy a latolgatás, hogy melyik filmek lesznek a befutók jövőre. Most mi is érdekeltek vagyunk, hiszen Nemes Jeles László filmjét, a Saul fiát küldjük ki, és az IndieWIRE szerint van is esély a győzelemre, nem is egy, hanem máris öt kategóriában: legjobb film, legjobb idegen nyelvű film, legjobb vágás, legjobb hangvágás, legjobb hangkeverés.

(kép forrása: www.mozimaniaapp.hu)

Sikoly ízelítő

2015.06.26.

Június 30-án indul a Sikoly sorozat, amiből az MTV most étvágygerjesztőnek kiadta az első 8 percét. Természetesen van benne drewbarrymore-oskodás (vagyis ijedezés egy hatalmas házban, a saját lábunkban elbotlás és végül meghalás) és késes, köpenyes, maszkos gyilkos is.

Fülük érjen bokáig!

2015.06.26.

Nick Offerman, a Városfejlesztési osztály oszlopos tagja, akit már fel sem ismernénk bajusz nélkül, ma 45 éves.

(kép forrása: www.entertainment.suntimes.com)

Szintén ma lett 45 Paul Thomas Anderson, akinek olyan zseniális filmeket köszönhetünk, mint a Magnólia, Vérző olaj, a The Master vagy a Boogie Nights

(kép forrása: www.consequenceofsound.net)

Címkék: szülinap

Első képek az X-Aktákból

2015.06.26.

Megjelentek az első hivatalos képek az X-Akták legújabb évadából. Mint azt már írtuk, Scully és Mulder jövőre visszatér egy hatrészes évaddal. És mi ennek örülünk. Nagyon.

Tom Hardy + Tom Hardy = Legend

2015.06.26.

Kijött a Legend trailere, ami a londoni alvilág hírhedt ikerpárjának, Reggie és Ronnie Kraynek életét mutatja be a '60-as években. A rendező és forgatókönyvíró az a Brian Helgeland, aki már bizonyította tehetségét a Titokzatos folyóval vagy a Szigorúan bizalmassal. Bár elég lenne csak annyit mondani, hogy Tom Hardy. Kétszer.

Schwazenegger egyre jobb fej

2015.06.25.

Az osztrák terminátor mostanában nagyon be akar vágódni az embereknél (sikerül is neki), nemrég még turistákkal poénkodott, most meg a Tonight Show-ban hülyült Jimmy Fallonnal. Szeretjük, na. 

Címkék: poén, Vegyes vágott

Arnie összecsap Schwarzival

2015.06.24.

A Terminator Genisys mindjárt itt van a mozikban, így egyre jobban meg kell barátkoznunk azzal, hogy az ezredik bőrt is le kell húzni erről a filmről. Igazából már a tökéletes második rész utána le kellett volna állni, de ismerjük Hollywoodot, nem ismernek lehetetlent. Ha már itt van a nyakunkon a legújabb Schwarzenegger-féle robotsztori, ismerkedjünk ezzel a jelenettel. Őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy ez mulatságos vagy inkább menő...

Újra lehet parázni: Paranormal Activity - The Ghost Dimension előzetes

2015.06.24.

A Paranormal Activity- filmek újabb részének előzetese látszólag semmivel sem lesz több, mint elődjei, hiszen ugyanúgy megvan a borzongás, a reszkető kamera és a démoni gyerek, szóval reméljük, hogy ez már tényleg az utolsó rész ebből a kézikamerás horrorból. A rendező Gregory Plotikn, aki eddig leginkább csak vágóként dolgozott. A film Amerikába októberben érkezik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?