Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Érkezik az Egyik kopó, másik eb sorozatverzója

Érkezik az Egyik kopó, másik eb sorozatverzója

2020.02.17. | Tündi

Már rég feladtuk azt kérdezgetni, ha "Miért?", ha egy újabb tök értelmetlen remake vagy reboot érkezik, legyen szó mozifilmről, vagy akár tévésorozatról. Na most is ez a helyzet, ugyanis a fejesek legújabb agymenése az, hogy sorozatként tér vissza Tom Hanks …

Tovább
Nyáron startol az új Indiana Jones-film forgatása

Nyáron startol az új Indiana Jones-film forgatása

Tovább
Meghalt a Szex és New York színésznője

Meghalt a Szex és New York színésznője

Tovább

Itt a Harcosok klubja mesekönyv!

2015.07.01.

Chuck Palahniuk, a Harcosok klubja írója bemutat egy fiktív meseváltozatot a méltán híres filmből. A Fight Club 4 Kids címmel ellátott könyvecske cuki, de ahogy a narrátor (Palahniuk) megfeledkezik arról, hogy mégis gyerekeknek olvas fel, úgy változik át a sztori egy véráztatta történetté. Viszont mint minden, ami a Harcosok klubjával kapcsolatos, baromi menő. Kell. 

Szemekbe zárt titkok újratöltve

2015.07.01.

Megint egy újabb remake a láthatáron, hiszen ha nincs ötlet Hollywoodban, akkor egy már bevált recepthez nyúlni talán nem olyan rossz ötlet. A 2009-es argentin Szemekbe zárt titkok izgalmas és baljós sztoriját dolgozták fel, Julia Roberts, Nicole Kidman és Chiwetel Ejiofor főszereplésével.

 Én csak arra leszek kíváncsi, hogy az eredeti film egyik legjobb jelenetét vajon hogyan oldják meg az amerikai verzióban.

Washington után most London a terroristák célpontja

2015.07.01.

A meglehetősen bárgyú Támadás a Fehér Ház ellen után Gerard Butler és Aaron Eckhart megint terroristák kezére kerülnek a London has Fallenben, de természetesen itt is, mint minden sutácska akciófilmben, Butler majd kezébe veszi a dolgokat és megküzd a rosszfiúkkal. Nem tudom mi szükség volt egy folytatásra, de hátha...

Snowden előzetes

2015.07.01.

Oliver Stone előszeretettel készít politikai filmeket, legyen az játék- vagy dokumentumfilm. A Snowdenben nem nehéz kitalálni, hogy Edward Snowden lesz a kulcsfigura, akit már ismerhetünk az Oscar-díjas Citizenfourból. Stone mozijában a férfit Joseph Gordon-Lewitt alakítja majd, partnerei pedig többek között Nicolas Cage, Zachary Quinto és Melissa Leo lesznek.

Megvan A galaxis őrzői folytatásának címe

2015.06.30.

A rendező, James Gunn jelentette be, hogy az új A galaxis őrzői film teljes címe Guardians of the Galaxy Vol. 2 lesz. Magyar cím még nincs, de az eredeti is egyértelműen utal az első filmben nagy szerepet játszó Awesome Mix Vol. 1 kazettára, amit Star Lord annyiszor hallgatott, szóval ebből kiindulva indulhat a tippelgetés, hogy mi lesz a magyar verzió.

Woody Allen újabb lelki nyavalyája

2015.06.30.

Woody Allen megállíthatatlan, még 79 évesen is ontja a filmeket. A legújabb, Cannes-ban bemutatott alkotásának, az Abszrud alaknak előzetese most került ki. Főszerepben a (természetesen) neurotikus főhős (Joaquin Phoenix), akinek élete egy fiatal diáklány hatására (Emma Stone) megváltozik. 

Chris Pratt, mint Jason Statham

2015.06.30.

Mostanában nem győzzük hangsúlyozni, hogy Chris Pratt mekkora arc. Itt egy újabb bizonyíték. Katt.

Címkék: poén, Vegyes vágott

Star Trek 4 a láthatáron

2015.06.29.

A Star Trek harmadik része sem készült el (most kezdődött csak a forgatás), máris a negyedik rész lebeg a készítők szeme előtt, hiszen a Kirk kapitányt és Spockot alakító két színésznek, Chris Pine-nak és Zachary Quintonak máris biztos helye lesz a folytatás folytatásában. Nem tudni, hogy a csapat többi tagjával, többek között Simon Peggel és Zoe Saldanával mik a tervek, de ez még a jövő zenéje, hiszen egyelőre a harmadik részre koncentrál a stáb, ami 2016 júliusában kerül majd mozikba.

(kép forrása: www.upcomingmoviesreview.com)

Top Gun 2 és Tom

2015.06.29.

A folytatások és remake-ek világában élünk, így tehát nem meglepő, hogy a nagysikerű 1986-os Top Gun folytatásáról is voltak pletykák. Most viszont a producer, David Ellison - aki a Terminator Genisyst is jegyzi - elárulta, hogy a forgatókönyv már készül Justin Marks jóvoltából, illetve utalásokat tett arra is, hogy Maverick szerepében megint Tom Cruise-t láthatjuk majd. Ellison úgy fogalmazott - és ezzel valószínűleg minden rajongó egyetért -, hogy "a Top Gunban Mavercik karaktere fantasztikus volt, így a film nélküle nem lenne az, ami; Maverick-et Maverick fogja játszani."

(kép forrása: www.sploid.gizmodo.com)

Fülük érjen bokáig!

2015.06.28.

Repül az idő, hiszen John Cusack már 49 éves, mégis valószínűleg még mindig szerelmes lemezboltosként (Pop, csajok satöbbi), vagy kissé szerencsétlen bábjátékosként (John Malkovich menet) él a fejünkben. 

(kép forrása: www.mediashow.blog.hu)

Elég annyi, hogy aki a leghátborzongatóbb elmebeteget játszotta James Caan mellett a Tortúrában. Kathy Bates, 67.

(kép forrása: www.moviepilot.de)

Címkék: szülinap

Ezeket a cikkeket olvastad már?