Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Kirk Douglas szinte teljes vagyonát jótékony célra ajánlotta fel

Kirk Douglas szinte teljes vagyonát jótékony célra ajánlotta fel

2020.02.25. | Tündi

A február 5-én elhunyt Kirk Douglas olyan filmekben nyújtott felejthetetlen alakítást, mint a Spartacus, A dicsőség ösvényei vagy A nap szerelmese, fia Michael Douglas személyében újabb kiváló színésszel ajándékozta meg a …

Tovább
Bűnösnek találták Harvey Weinsteint

Bűnösnek találták Harvey Weinsteint

Tovább
Jennifer Lawrence lesz a főszereplő Sorrentino új maffiafilmjében

Jennifer Lawrence lesz a főszereplő Sorrentino új maffiafilmjében

Tovább

Ki akar bekukkantani Az ébredő Erő kulisszái mögé?

2015.07.12.

Mindenki. Előbb jött a karácsony, legalábbis 3 és fél perces mennyiségben. Ez a röpke videó a forgatásról csak tovább piszkálja a rajongókat, hogy mégis mikor lehet már látni a mozit?! 

Ha szuperhősök versengenek

2015.07.12.

Nagyon ütős előzetessel jött ki a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, ami még azzal is megszeretteti a filmet, akit eddig hidegen hagytak a szuperhősös mozik. Grandiózus, sötét és látványos. Feltűnik már Wonder Woman és Lex Luthor is a két főhős mellett. 

The Hateful 8 plakát

2015.07.12.

Nem elég, hogy ilyen hangulatos-retros-menő plakátja van Tarantino legújabb filmjének, de az sem egy elhanyagolható szempont, hogy az isteni Ennio Morricone zenéje fog megszólalni a filmben. Egyszerűen csodálatos.

(kép forrása: www.flickeringmyth.com)

Újabb magyar siker külföldön!

2015.07.12.

Az East of the West szekciójának fődíját és a külföldi kritikusok FEDEORA-díját zsebelhette be a Szerdai gyerek. A zsűri a hiteles karakterábrázolást és a narratívát méltatta. A fesztiválon a rendezőnő vette át a díjat, ahol elmondta, hogy sok gratulációt kapott ő, és a film főszereplője, Vecsei Kinga is.

Meghalt Omar Sharif

2015.07.10.

Az egyiptomi származású Sharif hosszú betegség után egy kairói kórházban szívrohamot kapott. Az Arábiai Lawrence és a Doktor Zsivágó Golden Globe-díjas színésze 83 éves korában hunyt el. 

(kép forrása: www.baaghi.tv)

Címkék: Gyász

Első fotó a Szellemirtókból

2015.07.10.

Kijött az első fotó a szellemirtó csajokról, amiben nagyszerű komikák kapták a főszerepet. Melissa McCarthyt már ismerhetjük (Női szervek, Személyiségtolvaj), illetve Kristen Wiiget (Koszorúslányok, Walter Mitty titkos élete). Leslie Jones és Kate McKinnon pedig leginkább a Saturday Night Live-ból lehet ismerős. Az újrázások nem mindig sülnek el jól, pláne ha egy klasszikust dolgoznak fel, de ha azt nézzük, hogy ez a négy nő profin nyomja a poénokat és a vérükben van a humor, akkor valószínűleg nem fogunk csalódni.

(kép forrása: www.twitter.com)

A The Clash hamarosan zúzni fog

2015.07.09.

Elkezdődött a London Town forgatása, ami az egyik legjobb punkbandára, a The Clash-re épül. Jonathan Rhys Meyers Joe Strummert, a csapat frontemberét alakítja majd. Az átalakulás nem is lett olyan rossz, és ha még ehhez hozzávesszük a The Clash zenéjét is, akkor igazán várós darab lesz ez.

(kép forrása: www.play4movie.com)

Címkék: dráma, Rövidzárlat

Füle érjen bokáig!

2015.07.09.

Volt már katona, FBI ügynök, börtönőr és űrhajós, de mégis a szerethető, de kissé bárgyú Forrest Gump marad örökre. Tom Hanks, 59.

(kép forrása: www.onefilmfan.com)

Címkék: szülinap

De Niro, mint pályakezdő

2015.07.09.

Valahol szomorú az a tény, hogy még a legnagyobbak felett is eljár az idő. A szebb napokat is látott Robert De Niro, aki olyan nagyszerű filmekben szerepelt, mint a Taxisofőr, a Szarvasvadász vagy A keresztapa, most egy elsőre elég langyos vígjátékban (A kezdő) mutatja meg magát, ahol az a poén, hogy öregember létére lesz egy cég gyakornoka, a főnöke (Anne Hathaway) pedig kb 40 évvel fiatalabb nála.

Akasztófa előzetes

2015.07.09.

Mától vetítik a mozik az Akasztófa című horrort, ami egy újabb kézikamerás parafilm; egy iskolai előadás 20 évvel ezelőtti átka sújt le a mit sem sejtő fiatalokra.

Címkék: előzetes, horror

Ezeket a cikkeket olvastad már?