Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
A Monos nyerte a legjobb filmnek járó fődíjat a CineFesten

A Monos nyerte a legjobb filmnek járó fődíjat a CineFesten

2019.09.22. | Filmszakadás

Alejandro Landes brazil rendező Monos című háborús drámája kapta a legjobb filmnek járó Pressburger Imre-díjat szombaton a 16. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál díjkiosztó gáláján.

Tovább
Sean Bean nemet mond a halálra

Sean Bean nemet mond a halálra

Tovább
Magyar színésznőt és filmet is nemzetközi Emmy-díjra jelöltek

Magyar színésznőt és filmet is nemzetközi Emmy-díjra jelöltek

Tovább

Időn és téren át - Primer

2015.05.04.

Az időutazás évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget hol csak könnyedén eljátszva a gondolattal, hol komoly, tudományos szinteken. Rengeteg film dolgozza fel ezt a témát, ám a Primer valahogy más, mint a többi.

Címkék: Kritika, Primer

Üdv újra a dán pokolban - Fácángyilkosok

2015.05.04.

Aki ismeri a skandináv filmeket és legfőképp látta a 2013-as Nyomtalanult, az tudni fogja, hogy mire számíthat a trilógia második része, a Fácángyilkosok kapcsán. A dán pszichopaták világának újabb bugyrai tárulnak fel előttünk, az északi precizitással és minőséggel ötvözve. Az eredmény pedig – mint mindig – ütős lett.

Star Wars másKÉPpen

2015.05.04.

Nagyszerű válogatást találhatunk a boredpanda.com oldalán, ahol a Csillagok háborúja szereplőit ötvözik híres festményekkel. Érdemes végigböngészni mind a 21-et. 

Fekete Özvegy & Ultron forever

2015.05.04.

Pár nap múlva megjelenik a hazai mozikban az Ultron kora, aminek apropóján a híres amerikai showműsor, a Saturday Night Live készített egy videót Fekete Özvegyről, aki kis fruskaként beleszeret Ultronba. Csodálatos!

Suicide Squad fotók

2015.05.04.

Will Smith tette közzé a két képet, ahol a 2016-ban mozikba kerülő Suicide Squad csapata látszik. Azt már tudjuk, hogy Jared Leto hogyan fog kinézni Jokerként, viszont itt van egy másik karakter, Deadshot, aki a másik képen teljes felszerelésben látható. Elég menő!

(képek forrása: www.facebook.com)

Itt vannak Az ébredő Erő karakterfotói!

2015.05.04.

Most jelentek meg a hetedik Star Wars film fotói, amiket a népszerű fotós, Annie Leibovitz készített. A többi képben itt lehet gyönyörködni.

A szürke ötven besötétül

2015.05.04.

Alig csengett le A szürke ötven árnyalata körüli felhajtás, máris kijött a következő rész teaser-je. A sötét ötven árnyalatának még rendezője sincs és csak két év múlva kerül moziba, de a rajongókat nem hagyják nyugodni így sem.

Mad Max: Fury Road

2015.05.04.

Már nem kell sokat várni a Mad Max filmre, ám a napokban kijött végletes előzetes alapján még nehezebb kivárni ezt a pár hetet. Csak annyit mondok: a csodálatos Tom Hardy és Charlize Theron robotkeze. BRUTÁLIS.

Meghalt Michael Blake

2015.05.04.

Michael Blake újságírónak tanult, majd a filmek felé vette az irányt. A ’80as években találkozott Kevin Costnerrel, akivel később több alkotásban is együtt dolgoztak, ami végül meghozta számára is a sikert. A Farkasokkal táncoló Oscar- és Golden Globe-díjas forgatókönyvírója 69 korában, hosszú betegség után hunyt el.

(kép forrása: www.variety.com)

Címkék: Gyász, Rövidzárlat

Kegyetlen észak - Pusher

2015.05.03.

Drog, fegyverek, erőszak, szex, Koppenhága. A Pusher trilógia első része bevezet minket Dánia kevésbé ismert, rejtett és hátborzongató világába.

Címkék: Kritika, Pusher