Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Jennifer Lawrence lesz a főszereplő Sorrentino új maffiafilmjében

Jennifer Lawrence lesz a főszereplő Sorrentino új maffiafilmjében

2020.02.23. | Tündi

Úgy látszik, hogy Jennifer Lawrence elég komolyan veszi a nagy visszatérést, ugyanis nemrég bejelentett Adam McKay-féle Netflixes produkció után újabb nagy névvel, Paolo Sorrentinóval (A nagy szépség, Az ifjú pápa) is dolgozni fog.

Tovább
16 év után újra összeáll a Jóbarátok

16 év után újra összeáll a Jóbarátok

Tovább
Durva gyilkosságok után nyomoz a fiatal Sigmund Freud

Durva gyilkosságok után nyomoz a fiatal Sigmund Freud

Tovább

Újra jönnek az új-zélandi vámpírok

2015.08.18.

Új-Zélandi filmből talán nem sokat ismerünk, de ha egyet mondani kéne, akkor biztos, hogy az elmúlt év egyik legjobb vígjátéka, a Hétköznapi vámpírok lenne az. És mivel nem csak mi, hanem a világon kb mindenhol nagy sikert aratott a kissé lúzer vérszívók mindennapjait megörökítő "dokumentumfilm", így nem csoda, hogy jön a folytatás. A második rész inkább a vérfarkasokra koncentrál majd, viszont humorból biztos nem lesz hiány, hiszen az első rész rendezői (és főszereplői), Jemaine Clement és Taika Waititi leszenk a folytatás alkotói is.

(kép forrása: www.indiewire.com)

Nemes Jeles László a nagyok között

2015.08.18.

A Saul fia sikerének köszönhetően világszerte felfigyeltek a magyar filmesre, Nemes Jeles Lászlóra. Ez most azt jelenti, hogy számos hollywoodi ügynökség versengett kegyeiért és ő döntött is; az United Talent Agency-vel szerződött le. Olyan nagy nevek tartoznak ehhez az ügynökséghez, mint például Harrison Ford, Benedict Cumberbatch vagy Johnny Depp, vagyis Nemes Jeles igazi amerikai álmomba illő helyzete most már a  valóság. Persze a rendező a már megszokott visszafogott stílusában nyilatkozott a dologról, de mi tűkön ülve várjuk, hogy mik lesznek a további lépések a szuperkarrier felé.

(kép forrása: www.mozistar.hu)

Mad Maxből még sötétebb és ijesztőbb is lehetett volna

2015.08.18.

Aki imádta a Mad Max - A harag útja őrületét, vagányságát és elmebeteg járgányait, annak öröm lesz még ez a kis plusz: kimaradt jelenetek, amik ugyanolyan menők, sőt, talán még nyomasztóbbak is, mint maga a film.

Kevésbé ismert filmek, amiket jó, ha megnézel – 5. rész

2015.08.17.

Összeesküvés-elmélet, apokalipszis és egy gótikus lidércnyomás az ötödik részben. (A sorozat előző részei itt találhatóak: 1, 2, 3, 4. rész)

(kép forrása: www.screencrush.com)

Az ember, aki mindenhol megjelent – Alfred Hitchcock

2015.08.13.

(kép forrása: www.the170.com)

116 év ide, vagy oda, Mr. H. sokáig fog még köztünk élni, hiszen olyan történeteket vitt vászonra, ahol a fesztültséget tapintani lehetett, az izgalom a tetőfokára hágott, de neki ez még nem volt elég; egy plusz csavar, egy váratlan fordulat mindig kellett filmjeibe. Alkotásai hiába 50-60 évesek, még mindig minőségiek és természetesen klasszikusok. Íme pár kihagyhatatlan film (a teljesség igénye nélkül) a Mestertől.

Ha már előbb jött a karácsony, akkor jöjjenek a Az ébredő Erő fotói is!

2015.08.13.

Nem csak a premier érkezik előbb, hanem még további fotókat is kapunk a legújabb Csillagok Háborúja-film kapcsán. Mi ez, ha nem ünnepnap?

Előbb jön a karácsony Star Wars módra

2015.08.12.

Mégsem december 24-én, hanem egy héttel előbb, 18-án már utazhatunk is a messzi-messzi galaxisba és majdnem a világpremierrel egy napon láthatjuk újra Chewbaccát és Han Solot. Úgy látszik az Erő velünk van.

(kép forrása: www.express.co.uk)

Kurt Russellnek van a legmenőbb bajusza

2015.08.12.

Végre, végre, végre nem csak a szebbnél szebb plakátokat, hanem mozgóképet is láthatunk a The Hateful Eight-ből. Mint minden Tarantino alkotás ez is fasza, laza és sodor magával. Bár ez még csak két perc, na, de akkor is...

Szerelem, haldokló lány és homár Miskolcon

2015.08.11.

Egy hónap múlva rendezik meg szeptember 11. és 20. között a 12. Jameson CineFest Filmfesztivált Miskolcon, és mivel az egyik legszínvonalasabb filmfesztiválról van szó, így kihagyhatatlan, hogy szót ejtsünk róla. Lesz itt cannes-i kedvenc, megbotránkoztató orgia és kemény bunyós film is.

(kép forrása: www.fastcocreate.com)

Hollywood álompárja újra együtt

2015.08.11.

Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio hatodszorra fognak együtt dolgozni a The Devil in the White City című filmben, ami a 19. századi Chicagoban játszódik. Ez eredetileg Erik Larson azonos című regényének adaptációja lesz, amiben DiCaprio egy valós személyt, Henry H. Holmes-t fogja játszani, aki az 1893-as világkiállítás idején többszáz embert gyilkolt meg.

(kép forrása: www.mercurynews.com)

Már a sztori is izgalmas, nem is beszélve a már jól bevált párosról, így már most tűkön ülhet a rajongótábor, bár sajnos arról még nem tudni, hogy a forgatás mikor kezdődik el, ugyanis mindkét fél baromira elfoglalt; Scorsese a Némaságon, DiCaprio pedig nemrég még a The Revenant-on dolgozott.