Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
A Netflixen tér vissza Sophia Loren

A Netflixen tér vissza Sophia Loren

2020.02.18. | Z

Az olasz dívát már régóta nem lehetett látni képernyőn, de nemsokára a Netflixen debütáló Előttem az élet című filmben lesz főszereplő.

Tovább
Érkezik az Egyik kopó, másik eb sorozatverzója

Érkezik az Egyik kopó, másik eb sorozatverzója

Tovább
Nyáron startol az új Indiana Jones-film forgatása

Nyáron startol az új Indiana Jones-film forgatása

Tovább

Wonder Woman és az I. világháború

2015.09.11.

(kép forrás: www.cinemablend.com)

A DC következő nagy durranása a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala lesz, ami azt a célt is szolgálja, hogy megalapozzák Diana Prince, azaz Wonder Woman karakterét.  A hősnő saját filmjének forgatása novemberben kezdődik Londonban, a rendezői teendőket Patty Jenkins (A rém) fogja ellátni, egyelőre annyit tudni, hogy a történet két idősíkon fog mozogni, az egyik az I. világháború a másik pedig a jelen lesz. Továbbra is Gal Gadot játssza a szupernő karakterét, akihez csatalakozik Chris Pine (Star Trek) is. A Wonder Woman világpremierje várhatólag 2017. június 23.

 

Hamarosan elkezdődik a Star Wars VIII forgatása!

2015.09.11.

A legfrissebb hírek szerint nagyon úgy néz ki, hogy még ebben a hónapban hozzálátnak a mára már franchiseként működő, egykori kultikus trilógia nyolcadik részének forgatásához. Igaz, még a Star Wars: Az ébredő Erő sem került mozi forgalmazásba, de az alkotók, köztük a rendező Rian Johnson (Beépülve, Looper – A jövő gyilkosa) is minél előbb szeretnének munkához látni, forgatás helyszínéül Írország szolgál.

(kép forrása: www.craveonlie.com)

 

A Star Wars VIII nemzetközi premierje 2017. május 26-án várható. Az alcímmel még nem rendelkező film főszereplői a hetedik részben debütáló karakterek (Rey – Daisy Riddle, Finn – John Boyega, Poe Dameron – Oscar Isaac) lesznek, és hozzájuk csatlakozik az újonnan bejelentett Benicio Del Toro (Blöff, Félelem és reszketés Las Vegasban) is.


 

Egy kis vacsi a barátokkal?

2015.09.11.

A nem éppen vidám hangulatáról híres Hannibal sorozat a 3. évadával úgy néz ki véget ért, így emlékezzünk meg a sok szép közös élményről a haverokkal és egy kis vacsival .

Füle érjen bokáig!

2015.09.11.

Ma lett 75 éves Brian De Palma rendezőóriás, akinek olyan filmklasszikusokat köszönhetünk, mint A sebhelyesarcú, Aki legyőzte Al Caponét,vagy Carrie.

(kép forrása: www.moviepilot.de)

Címkék: szülinap

Megérkezett az első kép De Niro és az HBO egy projektjéhez

2015.09.11.

Robert De Niro (Taxisofőr, Nagymenők) játssza majd a csatorna sajátgyártású filmjében, Bernard Lawrence "Bernie" Madoff-ot, a The Wizard of Lies-ban. Madoff egy befektetési bankár volt, az ő agyából pattant ki a világ legnagyobb piramisjátéknak az ötlete, amivel közel 65 milliárd dollárt csalt ki az emberektől, amiért 150 év börtönre ítélték. Madoff feleségét szintén egy színészlegenda, Michelle Pfeiffer (A sebhelyesarcú, Batman visszatér) fogja alakítani. A rendezői széket Barry Levinson foglalhatja el, aki korábban a Dr. Halál kapcsán dolgozott közösen az HBO-val. 

(kép forrása: www.variety.com)

Címkék: dráma, Rövidzárlat

Fülük érjen bokáig!

2015.09.10.

A legangolabb rendező, ex-Madonna férj, Guy Ritchie ma lett 47.

(kép forrása: www.allaboutmadonna.com)

Még Guy Ritchinél is angolabb a ma 55 éves Colin Firth, aki legalább 20 éve belopta magát az álmodozó nők szívébe a Büszkeség és balítélettel, majd kicsit később a Bridget Jones naplójával. 

(kép forrása: www.listal.com)

57 éves lett a mai napon Chris Columbus, akit minden fiatal felnőtt, vagy akár gyerek szeret, és hálás munkásságáért, hiszen nélküle Reszkessetek betörők nélkül kéne átvészelni a karácsonyt, nem tudnánk ki az a Daniel Radcliffe a Harry Potter-filmekből, és Robin Williamst sem láttuk volna idős nőként a Mrs. Tűzvoltéban.

(kép forrása: www.kinopoisk.ru)

Címkék: szülinap

Pénz és kokainhegyek, ameddig a szem ellát - Narcos

2015.09.10.

A Netflix már eddig is olyan jobbnál jobb sorozatokkal árasztott el minket, mint a Daredevil, Kártyavár vagy az Orange is The New Black és most itt van a Narcos. A sorozat kreátorai Chris Brancato és Carlo Bernard írópáros (előbbi néhány rész erejéig a Hannibal szériában, utóbbi pedig a Perzsia hercege: Az idő homokja moziban működött közre), végül Eric Newman producer, aki többek között az Ember gyermeke fölött is bábáskodott. Látatlanban is kijelenthetnénk pusztán a trióból kiindulva, hogy egy jól kidolgozott, izgalmas és mocskos kis szériát nyomnak majd az orrunk alá, amit meg is tettek.

Címkék: akció, krimi, Sorozat

Jamie Foxx is feltűnik Edgar Wright készülő mozijában?

2015.09.10.

Edgar Wright (Scott Pilgrim a világ ellen, Haláli hullák hajnala) még mindig lelkesen keresi a színészeket új filmjéhez, amely a Baby driver címen érkezik majd a mozikba. A Deadline értesülései szerint az Oscar díjas Jamie Foxx is tárgyal a rendező eredeti ötlete alapján készülő filmjének egyik főszerepéért. A film egy néma sofőrről szól, aki zeneszámokat használ, amik segítik őt a vezetésben. Azt már tudjuk, hogy a címszerepben Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba) lesz látható, mellette feltűnik még Lily James (Hamupipőke) és most hozzájuk társulhat Jamie Foxx is (Django elszabadul), a helyi bandafőnök szerepében, aki kényszeríti majd Elgort karakterét, hogy végezzen el neki egy melót, ami természetesen nem lesz zökkenőmentes.

 (kép forrása: www.blackfilm.com)

A rosszfiúk mégis vissza-visszatérnek

2015.09.10.

Egyre valószínűbb, hogy Will Smith a Suicide Squad forgatása után ismét belebújik Mike Lowrey bőrébe, azaz zöld utat kap a Bad Boys 3.  Úgy tudni, hogy a forgatókönyv már kész van, és a Sony stúdió felkérte Joe Carnahan, (Narkó, Füstölgő ászok) rendezőt, hogy készítse el belőle azt a változatot, amelyet szívesen meg is rendezne.

(kép forrása: www.thesource.com)

Will Smith és Martin Lawrence 1995-ben készítette a Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? című filmet, amit 2003-ban követett a második rész. Mindkettőnek az akciófilmek császára, Jerry Bruckheimer volt a producere és Michael Bay felügyelte a pirotechnikát, akarom mondani a rendezést, a két film összesen több mint négyszázmillió dollár bevételt termelt. 

Hiszel a Télapóban? Nem? Akkor megszívtad! – Krampusz előzetes

2015.09.10.

 Megérkezett az első előzetes a decemberi horrorvígjátékhoz, a Krampushoz. A filmet Michael Dougherty rendezte, aki a 2007-es Adsz vagy kapsz című szintén horrorvígjátékot is jegyzi, illetve dolgozott az X-Men: Apokalipszis forgatókönyvén is. Főszerepekben Adam Scott (Városfejlesztési osztály), Toni Collette (A család kicsi kincse), Allison Tolman (Fargo) és Emjay Anthony (A séf) láthatóak, nekik kell majd túlélniük az ajándékozás izgalmait.

(kép forrása: www.bloody-sigusting.com)

A történet egy nem éppen jól működő családról szól, akik elhatározzák, hogy ennek ellenére együtt töltik az ünnepeket, de Max hátat fordít a karácsonynak, aminek az lesz a következménye, hogy magukra szabadítja a poklot. A Krampusnak nem igazán tetszett Max döntése, ezért úgy dönt, hogy meglátogatja a családot egy kis hentelésre, akik kénytelenek együtt küzdeni a túlélésért.