Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Őrizetbe vették a szexuális zaklatással vádolt francia rendezőt

Őrizetbe vették a szexuális zaklatással vádolt francia rendezőt

2020.01.17. | Z

Christophe Ruggia rendező ellen a párizsi ügyészség indított eljárást, akit azzal vádolnak, hogy egy fiatalkorú lányt zaklatott szexuálisan még évekkel ezelőtt.

Tovább
Cate Blanchett lesz a Velencei Filmfesztivál zsűrielnöke

Cate Blanchett lesz a Velencei Filmfesztivál zsűrielnöke

Tovább
Megérkezett az új James Bond-film első magyar előzetese

Megérkezett az új James Bond-film első magyar előzetese

Tovább

Creed: Apollo fia – Új előzetes

2015.09.15.

Rocky Balboa helyett ezúttal egykori vetélytársa, majd barátja Apollo Creed fia veszi fel a kesztyűt. Sylvester Stallone most csak a bölcs edző szerepében fog tetszelegni, Adonist, Apollo fiát pedig Michael B. Jordan (A megálló, Az erő krónikája) fogja alakítani. A rendező székben Ryan Coogler ült, aki korábban A megállót rendezte, szintén Michael B. Jordan főszereplésével. A hazai mozikban november 26-tól látható. 

Mentőexpedíció – Új szinkronos előzetes

2015.09.15.

(kép forrása: http://in.bookmyshow.com/

Megérkezett az új magyar nyelvű előzetes Ridley Scott új sci-fijéhez. Főszerepekben; Matt Damon, Kristen Wiig, Jessica Chastain, Kate Mara, Sean Bean, Jeff Daniels. A Mentőexpedíció Magyarországon október elsejétől lesz látható a mozikban. 

Fülük érjen bokáig!

2015.09.15.

Napjaink egyik imádottja, Batman főellensége és Charlize Theron megmentője, Tom Hardy ma ünnepli a 38-at.

(kép forrása: www.cinestar.hu)

Az örök komor öregúr, Tommy Lee Jones 69 éves lett a mai napon.

(kép forrása: www.entertainmentfuse.com)

Oliver Stone, a ma már klasszikusnak számító Született gyilkosok vagy a Tőzsdecápák rendezője szintén ma 69.

(kép forrása: www.variety.com)

Címkék: szülinap

A 2000-es évek legjobb "Bromance" párosai - 2. rész

2015.09.15.

Itt a Bromance lista második része, ahol már mélyebb vizekre evezünk az előző ötös pároshoz képest. 

(kép forrása: http://moviepilot.com/)

Fülük érjen bokáig!

2015.09.14.

Az Igazából szerelem hozta meg neki az ismertséget, és manapság leginkább a The Walking Deadből lehet ismerős. Andrew Lincoln ma lett 42. 

(kép forrása: www.rollingstone.com)

Örökre a Jurassic Park dinószakértője, vagy is  Dr. Alan Grant marad a a 68 éves Sam Neill.

(kép forrása: www.brlinale.de

Címkék: szülinap

Jóbarátok horror verzió?

2015.09.13.

Vajon milyen lenne, ha a Jóbarátokból parafilmet csinálnának? Hülyén hangzik, de ezután a videó után nem is olyan rossz ötlet.

Folytatódik a borzongás – Amerikai Horror Story 5. évad trailer

2015.09.13.

(kép forrása: www.ibtimes.com)

Végre megérkezett az első igazi előzetes az AHS széria ötödik évadához, ami ezúttal egy horror hotelben fog játszódni, ennek megfelelően a Hotel alcímen is fog futni. A megszokott színészgárdához – Evan Peters, Sarah Paulson, Denis O'Hare – ezúttal csatlakozik Lady Gaga (főleg húzónévnek) és Matt Bomer (A nagy svindli) is. Azonban a mindig lenyűgöző alakítást nyújtó, Jessica Lange-t és Frances Conroy-t sajnos már nélkülöznünk kell az eredeti keménymagból.  Vigasztalásként Kathy Bates és Angela Bassett is szintén visszatérnek. Kezdés október 7.

Dr. Thackery visszatér – A Sebész 2. évad előzetes

2015.09.13.

Hamarosan folytatódik Steven Soderbergh (Ocean's eleven - Tripla vagy semmi, Traffic) és Clive Owen (Sin City – A bűn városa, Az ember gyermeke) nagy sikerű közös sorozata A sebész. A széria október 16-tól lesz látható a Cinemax és az HBO heti kínálatában, addig is itt egy az első évadhoz képest máris pergősebbre sikeredett előzetes.

Új előzetest kapott a Lance Armstrong film, a The Program

2015.09.13.

A sporttörténelem egyik legnagyobb csalójáról, a híres amerikai biciklisről Lance Armstrongról szóló életrajzi filmben, Ben Foster (Pandorum, A túlélő) alakítja Armstrongot, a rendezői teendőket pedig Stephen Frears (Pop, csajok satöbbi, Veszedelmes viszonyok) látta el. A The Program premierje szeptember 16.-án lesz, hol máshol, mint Franciaországban a legnagyobb bicikliverseny, a Tour de France hazájában.

Hardcore – előzetes

2015.09.13.

Végre megérkezett a világ első FPS (belső nézetes) filmjének az első rendes előzetese, amelyet a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutattak be. Ilya Naishuller filmjére azonban még várnunk kell, ugyanis Oroszországban hiába látható már február óta, máshol állítólag csak 2016-tól kerül a mozikba. Feltehetőleg nem a forgatókönyv minőségért fogjuk szeretni, azonban ez senkit sem fog zavarni, a látvány mindenképp kárpótol majd mindenért. A filmben feltűnik Sharlto Copley is, akit főleg Neill Blomkamp rendező munkáiból a 9-es körzet, Elysium - Zárt világ és a Chappie-ből ismerhetünk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?