Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
A-kategóriás filmfesztiválon debütál Deák Kristóf új filmje

A-kategóriás filmfesztiválon debütál Deák Kristóf új filmje

2019.10.22. | Filmszakadás

Az A-kategóriás goai Indiai Nemzetközi Filmfesztiválon lesz az Oscar-díjas Deák Kristóf Foglyok című televíziós nagyjátékfilmjének világpremierje - közölték az alkotók az MTI-vel.

Tovább
Így búcsúzik a Skywalker család

Így búcsúzik a Skywalker család

Tovább
Befejeződött Enyedi Ildikó új filmjének forgatása

Befejeződött Enyedi Ildikó új filmjének forgatása

Tovább

Újabb magyar siker külföldön!

2015.07.12.

Az East of the West szekciójának fődíját és a külföldi kritikusok FEDEORA-díját zsebelhette be a Szerdai gyerek. A zsűri a hiteles karakterábrázolást és a narratívát méltatta. A fesztiválon a rendezőnő vette át a díjat, ahol elmondta, hogy sok gratulációt kapott ő, és a film főszereplője, Vecsei Kinga is.

Meghalt Omar Sharif

2015.07.10.

Az egyiptomi származású Sharif hosszú betegség után egy kairói kórházban szívrohamot kapott. Az Arábiai Lawrence és a Doktor Zsivágó Golden Globe-díjas színésze 83 éves korában hunyt el. 

(kép forrása: www.baaghi.tv)

Címkék: Gyász

Első fotó a Szellemirtókból

2015.07.10.

Kijött az első fotó a szellemirtó csajokról, amiben nagyszerű komikák kapták a főszerepet. Melissa McCarthyt már ismerhetjük (Női szervek, Személyiségtolvaj), illetve Kristen Wiiget (Koszorúslányok, Walter Mitty titkos élete). Leslie Jones és Kate McKinnon pedig leginkább a Saturday Night Live-ból lehet ismerős. Az újrázások nem mindig sülnek el jól, pláne ha egy klasszikust dolgoznak fel, de ha azt nézzük, hogy ez a négy nő profin nyomja a poénokat és a vérükben van a humor, akkor valószínűleg nem fogunk csalódni.

(kép forrása: www.twitter.com)

A The Clash hamarosan zúzni fog

2015.07.09.

Elkezdődött a London Town forgatása, ami az egyik legjobb punkbandára, a The Clash-re épül. Jonathan Rhys Meyers Joe Strummert, a csapat frontemberét alakítja majd. Az átalakulás nem is lett olyan rossz, és ha még ehhez hozzávesszük a The Clash zenéjét is, akkor igazán várós darab lesz ez.

(kép forrása: www.play4movie.com)

Címkék: dráma, Rövidzárlat

Füle érjen bokáig!

2015.07.09.

Volt már katona, FBI ügynök, börtönőr és űrhajós, de mégis a szerethető, de kissé bárgyú Forrest Gump marad örökre. Tom Hanks, 59.

(kép forrása: www.onefilmfan.com)

Címkék: szülinap

De Niro, mint pályakezdő

2015.07.09.

Valahol szomorú az a tény, hogy még a legnagyobbak felett is eljár az idő. A szebb napokat is látott Robert De Niro, aki olyan nagyszerű filmekben szerepelt, mint a Taxisofőr, a Szarvasvadász vagy A keresztapa, most egy elsőre elég langyos vígjátékban (A kezdő) mutatja meg magát, ahol az a poén, hogy öregember létére lesz egy cég gyakornoka, a főnöke (Anne Hathaway) pedig kb 40 évvel fiatalabb nála.

Akasztófa előzetes

2015.07.09.

Mától vetítik a mozik az Akasztófa című horrort, ami egy újabb kézikamerás parafilm; egy iskolai előadás 20 évvel ezelőtti átka sújt le a mit sem sejtő fiatalokra.

Címkék: előzetes, horror

Újabb Fargo szösszenetek

2015.07.08.

Ha Fargo, akkor minőség, borzongás és humor. Ebből jutott bőven a következő teaserekbe, amik csupán pár másodpercesek, de a második évadhoz akár szavak nélkül is meghozzák a kedvet annak is, aki még csak az első évad megnézését fontolgatja.

És aki esetleg lemaradt volna az első beharangozó videóról, az itt lesse meg:

Izgibb, mint a Titanic - The Finest Hours előzetes

2015.07.08.

Szeretjük a katasztrófafilmeket, ha nem is magáért a tragédiáért, de a látványért biztosan. A The Finest Hours előzetese alapján ebből lesz is bőven, ahol egy olajszállító hajó kerül bajba a tengeren, valamikor az '50-es években. Akik pedig próbálják megmenteni a legénységet: Chris Pine, Eric Bana és Ben Foster.

Tom Hanks és Spielberg újra együtt

2015.07.08.

A Bridge of Spies Spielberg és Hanks negyedik közös filmje, ami a hidegháború idején zajlik. A megtörtént eseményeken alapuló sztori középpontjában egy ügyvéd áll (Tom Hanks), aki Kelet-Berlinbe utazik, hogy a szovjet-amerikai konfliktust csillapítsa. A film már a trailerből is kiderül, hogy egy vérbeli spielbergi politikai thriller, szóval érdemes lesz rá várni. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?