Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
A-kategóriás filmfesztiválon debütál Deák Kristóf új filmje

A-kategóriás filmfesztiválon debütál Deák Kristóf új filmje

2019.10.22. | Filmszakadás

Az A-kategóriás goai Indiai Nemzetközi Filmfesztiválon lesz az Oscar-díjas Deák Kristóf Foglyok című televíziós nagyjátékfilmjének világpremierje - közölték az alkotók az MTI-vel.

Tovább
Így búcsúzik a Skywalker család

Így búcsúzik a Skywalker család

Tovább
Befejeződött Enyedi Ildikó új filmjének forgatása

Befejeződött Enyedi Ildikó új filmjének forgatása

Tovább

Ínycsiklandó bűnbeesés

2015.07.17.

A Hannibal című sorozat olyan, mint maga a főszereplő: vonzó, félelemkeltő és ellenállhatatlan. Kétségkívül az elmúlt pár év legellentmondásosabb TV-s produkciója ez, már csak abból a szempontból is, hogy azon vesszük észre magunkat, hogy egy pszichopata gyilkosnak drukkolunk. Vajon mitől olyan vonzó egy manipulatív, emberevő, nárcisztikus ember kegyetlensége? Mi megy végbe bennünk, nézőkben akkor, amikor kimondottan megéhezünk egy-egy emberi testrész látványától? És miért vágyik mindenki arra, hogy ez a rendhagyó románc, ami Will és Hannibal között plátói módon megvan, végre beteljesüljön?

Kevésbé ismert filmek, amiket jó, ha megnézel – 1. rész

2015.07.16.

Hiába van nyár, és árasztanak el minket a blockbusterek, azokról a filmekről is meg kell emlékeznünk, amik nem lettek annyira felkapottak, viszont témájukat, vagy megvalósításukat tekintve nagyon is minőségiek és legalább egyszer érdemes őket meg nézni.

(kép forrása: www.gq-magazine.co.uk)

Dan Aykroyd a Szellemirtókban

2015.07.15.

Hiába újak a főszereplők, egy igazi szellemirtó film nem létezhet legalább egy eredeti tag nélkül. Dan Aykroyd írta ki Twitterre, hogy már fel is vették a jelenetét a legújabb Szellemirtók forgatásán. A bejegyzésből kiderül, hogy teljesen odavan a csapatért, így nekünk sincs okunk azt feltételezni, hogy a női megfelelőik bénábbak lesznek a nagyágyú elődeiknél. Hiszen ki ne értene hozzá a legjobban, mint az eredeti csapat egyik tagja?

(kép forrása: www.twitter.com)

Megérkezett a Fargo második évadának előzetese

2015.07.15.

A megszokott fekete humor és a Coen-féle hangulat valahogy nem érződik ebben a félperces videóban, inkább valami kemény, akciófilmes beütése van főleg a hangeffektek miatt, de mindegy is, a Fargo, az Fargo. Szeretjük.

Édes élet újratöltve?

2015.07.14.

Federico Fellini 1960-as Édes élete egy igazi klasszikus Marcello Mastroiannival és Anita Ekberggel. A filmet már sokan szerették volna újra vászonra vinni, ám úgy néz ki, hogy ez csak most fog sikerülni, ugyanis Fellini unokahúga, a film jogörököse igent mondott egy remake-re az Ambi Group nevű olasz-amerikai produkciós irodának. A részletekről még semmit sem tudni, így csak reménykedni lehet, hogy méltó utódja lesz az igazi Dolce Vitanak.

(kép forrása: www.onlygoodpix.com)

Tom Cruise igazi szuperhős

2015.07.14.

Tom Cruise előszeretettel vállal be forgatásokon kemény akciójeleneteket és erre az egyik legjobb terep a Mission: Impossible, ahol úgy látszik neki semmi sem lehetetlen. Az előzetesből ismert repülős jelenetet például tényleg megcsinálták a színésszel. Most megnézhetitek, hogy hogyan is készült a para felvétel.  

Jared Leto Jokernek született

2015.07.13.

Végre eljött az idő, hogy láthatjuk az első képkockákat a Suicide Squadból és ami a legjobb, hogy Jared Leto is feltűnik. Bár rövid időre, de már ebből is látni, hogy nem kell aggódniuk azoknak sem, akik szerint Heath Ledgernél nincs jobb Joker. 

Ki akar bekukkantani Az ébredő Erő kulisszái mögé?

2015.07.12.

Mindenki. Előbb jött a karácsony, legalábbis 3 és fél perces mennyiségben. Ez a röpke videó a forgatásról csak tovább piszkálja a rajongókat, hogy mégis mikor lehet már látni a mozit?! 

Ha szuperhősök versengenek

2015.07.12.

Nagyon ütős előzetessel jött ki a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, ami még azzal is megszeretteti a filmet, akit eddig hidegen hagytak a szuperhősös mozik. Grandiózus, sötét és látványos. Feltűnik már Wonder Woman és Lex Luthor is a két főhős mellett. 

The Hateful 8 plakát

2015.07.12.

Nem elég, hogy ilyen hangulatos-retros-menő plakátja van Tarantino legújabb filmjének, de az sem egy elhanyagolható szempont, hogy az isteni Ennio Morricone zenéje fog megszólalni a filmben. Egyszerűen csodálatos.

(kép forrása: www.flickeringmyth.com)

Ezeket a cikkeket olvastad már?