Blogolj!

Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Kínát is meghódítja a Ruben Brandt, a gyűjtő

Kínát is meghódítja a Ruben Brandt, a gyűjtő

2019.11.11. | Filmszakadás

Péntektől már a kínai mozikban is vetítik az utóbbi évek legsikeresebb egészestés magyar animációját, a Ruben Brandt, a gyűjtőt.

Tovább
A Joker lett minden idők legjövedelmezőbb képregényfilmje

A Joker lett minden idők legjövedelmezőbb képregényfilmje

Tovább
Kiderült, melyik a legjobb mozifilm az amerikaiak szerint

Kiderült, melyik a legjobb mozifilm az amerikaiak szerint

Tovább

Fülük érjen bokáig!

2015.09.10.

A legangolabb rendező, ex-Madonna férj, Guy Ritchie ma lett 47.

(kép forrása: www.allaboutmadonna.com)

Még Guy Ritchinél is angolabb a ma 55 éves Colin Firth, aki legalább 20 éve belopta magát az álmodozó nők szívébe a Büszkeség és balítélettel, majd kicsit később a Bridget Jones naplójával. 

(kép forrása: www.listal.com)

57 éves lett a mai napon Chris Columbus, akit minden fiatal felnőtt, vagy akár gyerek szeret, és hálás munkásságáért, hiszen nélküle Reszkessetek betörők nélkül kéne átvészelni a karácsonyt, nem tudnánk ki az a Daniel Radcliffe a Harry Potter-filmekből, és Robin Williamst sem láttuk volna idős nőként a Mrs. Tűzvoltéban.

(kép forrása: www.kinopoisk.ru)

Címkék: szülinap

Pénz és kokainhegyek, ameddig a szem ellát - Narcos

2015.09.10.

A Netflix már eddig is olyan jobbnál jobb sorozatokkal árasztott el minket, mint a Daredevil, Kártyavár vagy az Orange is The New Black és most itt van a Narcos. A sorozat kreátorai Chris Brancato és Carlo Bernard írópáros (előbbi néhány rész erejéig a Hannibal szériában, utóbbi pedig a Perzsia hercege: Az idő homokja moziban működött közre), végül Eric Newman producer, aki többek között az Ember gyermeke fölött is bábáskodott. Látatlanban is kijelenthetnénk pusztán a trióból kiindulva, hogy egy jól kidolgozott, izgalmas és mocskos kis szériát nyomnak majd az orrunk alá, amit meg is tettek.

Címkék: akció, krimi, Sorozat

Jamie Foxx is feltűnik Edgar Wright készülő mozijában?

2015.09.10.

Edgar Wright (Scott Pilgrim a világ ellen, Haláli hullák hajnala) még mindig lelkesen keresi a színészeket új filmjéhez, amely a Baby driver címen érkezik majd a mozikba. A Deadline értesülései szerint az Oscar díjas Jamie Foxx is tárgyal a rendező eredeti ötlete alapján készülő filmjének egyik főszerepéért. A film egy néma sofőrről szól, aki zeneszámokat használ, amik segítik őt a vezetésben. Azt már tudjuk, hogy a címszerepben Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba) lesz látható, mellette feltűnik még Lily James (Hamupipőke) és most hozzájuk társulhat Jamie Foxx is (Django elszabadul), a helyi bandafőnök szerepében, aki kényszeríti majd Elgort karakterét, hogy végezzen el neki egy melót, ami természetesen nem lesz zökkenőmentes.

 (kép forrása: www.blackfilm.com)

A rosszfiúk mégis vissza-visszatérnek

2015.09.10.

Egyre valószínűbb, hogy Will Smith a Suicide Squad forgatása után ismét belebújik Mike Lowrey bőrébe, azaz zöld utat kap a Bad Boys 3.  Úgy tudni, hogy a forgatókönyv már kész van, és a Sony stúdió felkérte Joe Carnahan, (Narkó, Füstölgő ászok) rendezőt, hogy készítse el belőle azt a változatot, amelyet szívesen meg is rendezne.

(kép forrása: www.thesource.com)

Will Smith és Martin Lawrence 1995-ben készítette a Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? című filmet, amit 2003-ban követett a második rész. Mindkettőnek az akciófilmek császára, Jerry Bruckheimer volt a producere és Michael Bay felügyelte a pirotechnikát, akarom mondani a rendezést, a két film összesen több mint négyszázmillió dollár bevételt termelt. 

Hiszel a Télapóban? Nem? Akkor megszívtad! – Krampusz előzetes

2015.09.10.

 Megérkezett az első előzetes a decemberi horrorvígjátékhoz, a Krampushoz. A filmet Michael Dougherty rendezte, aki a 2007-es Adsz vagy kapsz című szintén horrorvígjátékot is jegyzi, illetve dolgozott az X-Men: Apokalipszis forgatókönyvén is. Főszerepekben Adam Scott (Városfejlesztési osztály), Toni Collette (A család kicsi kincse), Allison Tolman (Fargo) és Emjay Anthony (A séf) láthatóak, nekik kell majd túlélniük az ajándékozás izgalmait.

(kép forrása: www.bloody-sigusting.com)

A történet egy nem éppen jól működő családról szól, akik elhatározzák, hogy ennek ellenére együtt töltik az ünnepeket, de Max hátat fordít a karácsonynak, aminek az lesz a következménye, hogy magukra szabadítja a poklot. A Krampusnak nem igazán tetszett Max döntése, ezért úgy dönt, hogy meglátogatja a családot egy kis hentelésre, akik kénytelenek együtt küzdeni a túlélésért.

Michael Fassbender Nesbo adaptációban

2015.09.09.

Michael Fassbenderrel tárgyalnak a legújabb Nesbo adaptáció, a Hóember kapcsán. A színész azt a Harry Hole nyomozót alakítaná, aki a Nesbo könyvek egyik fő alakja (10 könyvben szerepelt eddig). Hole egy  nő gyilkossági ügyében nyomoz az osloi rendőrség berkein belül. 

(kép forrása: www.variety.com)

A film rendezője, a Suszter, szabó, baka, kémet is jegyző Tomas Alfredson lesz, és a stábba még Martin Scorsese is beszállt producerként.

Fassbendernek kiemelten mozgalmas ez az időszak, mivel két új filmje, a Macbeth és a Steve Jobs-film is most ősszel jön ki. 

Fülük érjen bokáig!

2015.09.09.

Szegény Adam Sandler azt hiszi, hogy még mindig vicces (ha egyáltalán volt valaha is az), ma ünnepli 49. születésnapját.

(kép forrása: www.zap2it.com)

Hugh Grant viszont tud vicces lenni a sajátos ügyefogyott stílusával, de szexis főnök szerepébe is tud bújni, aki leveszi a lábáról a kis bénácska kolléganőjét, mint például a Bridget Jones-ban. Ki gondolná, hogy már 55 éves?

(kép forrása: www.dvdabc.hu)

A gyönyörű Michelle Williams viszont tényleg nem öregszik, még csak 35 lett.

(kép forrása: www.filmelemzo.blog.hu)

Címkék: szülinap

Sorozatok, sorozatok mindenhol

2015.09.09.

(kép forrása: www.nerdist.com)

Pontosabban most csak egy helyen, de onnan dögivel. Néhány napja a Cinemax közzétett egy kis ízelítőt a legjobb sorozatai – A Sebész, Banshee, Válaszcsapás – közelgő folytatásaiból és néhány részletet két új szériájából, ami Quarry és az Outcast néven fog futni, amik remélhetőleg szintén minőségi sorozatok lesznek.

Matt Damon nem nyugszik

2015.09.09.

Elkezdődött a Bourne ötödik részének forgatása, amihez a producer jóvoltából meg is érkezett az első kép, amin Matt Damon látható, feltehetőleg egy harci jelenetre készülve. A film 2016-ra várható, hogy forgalmazásba kerül.

(kép forrása:www.twitter.com)

2017-ben újabb Nolan-film

2015.09.09.

Nemrég jelentette be a Warner Christopher Nolan következő filmjének dátumát, ami 2017. július 27. Egyelőre ezen kívül semmit nem lehet tudni a moziról, de várhatóan hasonló hangvételű film lesz, mint eddigi munkái, ami pedig nem olyan rossz.

(kép forrása: newyorker.com)

Legutolsó mozija, az Interstellar elég megosztóra sikeredett, de azért lássuk, be, hogy rendezőként kreatív és grandiózus filmet alkotott (a fizikai és egyéb tudományos dolgoktól tekintsünk el), így kíváncsian várjuk a direktor úr újabb kreálmányát.

Címkék: Rövidzárlat