Vegyes vágott

> > >

Sorozat

> > >

Kritika

> > >

Fesztivál

> > >

Rövidzárlat

> > >

Moziba be!

> > >
Befejezték a Star Wars IX forgatókönyvét

Befejezték a Star Wars IX forgatókönyvét

2018.02.23. | Tündi

A Star Wars: Az ébredő Erőt is jegyző J.J. Abrams arról beszélt Stephen Colbert műsorában, hogy már kész van a 2019 december közepére várható, kilencedik Star Wars-epizód forgatókönyve.

Tovább
Két színészlegenda találkozása

Két színészlegenda találkozása

Tovább
Alan Rickman lett minden idők legjobb angol színésze

Alan Rickman lett minden idők legjobb angol színésze

Tovább

Befutott a Taxi 5 magyar előzetese

2018.02.20.

Még leírni is hihetetlen, de a még Samy Naceri és Frédéric Diefenthal főszereplésével készült első rész már 20 (!) éve került mozikba.

Less be A Pentagon titkai kulisszái mögé!

2018.02.20.

Nagy érdeklődés övezte Steven Spielberg, Meryl Streep és Tom Hanks közös projektjét, A Pentagon titkait, ami a Washington Post szerkesztőségének azt az időszakát mutatja be, amikor a lap szembekerül az Egyesült Államok vezetésével, mivel publikálni akarták a kormány vietnami háborúról szóló hazugságait. Ami ugye végül sikerült is. 

Egy német színésznő is felszólalt a #metoo ellen

2018.02.20.

Liam Neeson, Catherine Deneuve és Brigitte Bardot után újabb filmes fejtette ki véleményét a #metoo kampány ellen. Hanna Schygulla a most is zajló Berlini Filmfesztiválon röviden összefoglalta, hogy ő mit is lát igazán problémának a mai világban.

Az Oscar szervezői a #metoo és az #OscarSoWhite mentén szervezik a gálát

2018.02.20.

Daniela Vega

A szervezők minden erejükkel azon vannak, hogy ne szólják meg őket semmiféle csoport tagjai, vagyis ne könyveljék el őket rasszistának/homofóbnak/zaklatás pártinak.

Az Oscar-díjas színésznő egy ideig csak politikával fog foglalkozni

Igazi sikertörténetet tudhat maga mögött Jennifer Lawrence, hiszen a névtelenségből néhány év alatt Hollywood egyik legjobban keresett színésznőjévé küzdötte fel magát, négyszer jelölték már Oscarra, amiből egyet be is húzott és még mindig csak 27 éves.

Suttyó humor kell a népnek

2018.02.19.

Bekövetkezett, amire eddig is számítani lehetett: a Valami Amerika 3 első helyen nyitott az országos mozi top10-ben. Ez több mint 110 ezer nézőt jelent.

Átadták a brit Oscarnak számító BAFTA-díjakat

2018.02.19.

A díjszezon következő állomása a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) vasárnap esti gálája volt, ami az Oscar és a Golden Globe után a harmadik legrangosabb elismerésnek számít a szakmában.

A történetmesélés mestere: Oscar az Oscarhoz

2018.02.19.

Nyolcvan éves lett Szabó István. A magyar rendezők legjobbika, aki úgy tud filmet csinálni, hogy közben történeteket mesél, érzéseket közöl, hangulatokat ad át és nem csak futószalagon gyártja a mozit. Moziélményt nyújt.

Idehaza is látható lesz a Trumpból hülyét csináló széria

2018.02.18.

Az Our Cartoon President című animációs sorozat még február 11-én startolt az USA-ban, Magyarországon pedig –  az HBO jóvoltából – tíz nappal később, február 21-én fog műsorra kerülni.

A szadomazo srác új perverziója

2018.02.18.

Ha február, akkor szürkeség, szex, szadomazo, ötven árnyalat, nyalat és a bugyuta sztori arról, hogy minden rosszfiút meg lehet hódítani (pláne akkor ha van egy rakás pénze). James Corden viszont végre rá tudta venni ennyi idő után Jamie Dornant, hogy ne csak Anastasiával és a korbáccsal foglalkozzon.