Blogolj!

Pár nap és nyithatnak New York állam mozijai

New York City kimarad a pénteki újranyitásból.

A filmszínházak termenként és vetítésenként csak ötven nézőt engedhetnek be. Az irány tehát jó, de a Los Angeles-i után második legnagyobb nézőszámot jelentő New York városi mozik kinyitásáról még nincs szó.

Ennek oka az, hogy csak azokban a megyékben nyithatnak ki a mozik, ahol két hét átlaga alapján a lakosság két százalékánál kevesebb a koronavírus-fertőzött, és ahol nincsenek gócpontok. A mozikban maszkot kell viselni, csak a nézőtéren ülve, evéskor vagy iváskor lehet levenni. A távolságtartásra is figyelni kell.

A kormányzó azután jutott erre a döntésre, miután néhány nappal korábban a Global Cinema Federation (GCF) mozis szervezet levelet írt Cuomónak, amiben azt kérték, hogy a lehető leghamarabb kinyithassanak a filmszínházak.

Új filmek nélkül, melyeket a mozikban vetíthetnénk, szervezetünk sok tagja nem lesz képes fennmaradni (…) Augusztus 19-én azt mondta, a mozik lesznek a következők. Több mint egy hónappal később még mindig nem látszik a New York állambeli mozik újranyitásának útja

- írták.

A szervezet szerint ha nincsenek világos tervek a mozik nyitására, az elijeszti a stúdiókat, így az idén már nem mutatják be új filmjeiket.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/101488/pics/lead_800x600.jpg
koronavírus,mozi,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?