Blogolj!

Tizenegy év után nem mutatnak be Marvel-filmet egy adott esztendőben

Kálovics Tibor

2009 óta az idei lesz az első év, amikor nem mutatnak be semmilyen filmet, amely a Marvel Cinematic Universe része.

A Disney stúdió szerdán jelentette be, hogy a legtöbb nagy produkciójának bemutatási dátumát elhalasztotta. A stúdió összesen tíz fim bemutatóját jelentette be. A Fekete özvegy, amelyet novemberben kezdtek volna forgalmazni jövő évben május 7-én kerül majd a moziban. Ezzel eldőlt, hogy 2009 után ez lesz az első olyan esztendő, amelyben nem lesz bemutatva új Marvel-premier. 

A Halál a Níluson legújabb adaptációja Kenneth Branagh rendezésében még idén bemutatásra kerülhet, december 18-án lesz a premier. Steven Spielberg West Side Story remake-je viszont nemhogy idén nem lesz látható, de a premierjét 2021. decemberére elhalasztották. 

Néhány Disney égisze alá tartozó produkció azért be lesz mutatva 2020-ban is: a Pixar Lelki ismeretek című alkotása november végén készül, a The Empty Man I  című horrort pedig október helyett decemberben kezdik forgalmazni.

Azzal, hogy a Fekete özvegy elhalasztásra kerül a további MCU-filmek bemutatója is változott: Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című harcművészeti akciófilmet május helyett júliusban láthatja a közönség, míg az  Örökkévalók című akció-kalandfilm bemutatása februárról 2021 novemberére tolódott.

Címkék: Disney, Marvel
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/100551/pics/lead_800x600.jpg
Disney,Marvel
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?