Blogolj!

Sophia Loren 86 évesen debütál a Netflixen

Az olasz díva az Előttem az élet című Netflix-drámával 11 évnyi kihagyás után tér vissza a film világába, méghozzá fia, Edoardo Ponti rendezésében.

A tévédráma forgatókönyvét Ugo Chiti és Ponti írta Émile Ajar azonos című regényéből. Sophia Loren a holokauszttúlélő Rosa mamát alakítja, aki szárnyai alá veszi a 12 éves utcagyereket, Momót. Az idős, magányos asszony és a gyerek között szoros érzelmi kapcsolat alakul ki, megvédik egymást, szokatlan családot alkotnak a tengerparti olasz városban, ahol élnek.

Az Előttem az élet októberi római premierje után a produkció novemberben kerül be a Netflix kínálatába. A Deadline szerint a streamingóriás az idei díjszezonban kampányt is szervez a filmnek.

A kétszeres Oscar-díjas színésznő elmondta, hogy nagy örömmel játszotta el a főszerepet az Előttem az élet című filmben, mivel a karakter az édesanyjára emlékeztette. Loren korábban már kétszer forgatott fiával, legutóbb 2002-ben A női lélek fájdalmai című filmjében szerepelt.

"Az Előttem az élet című filmben Loren egészen új oldaláról mutatkozik be színésznőként" - nyilatkozta Edoardo Ponti. Mint mondta: Sophia Lorent sohasem láthatták ilyen szellemi bénultságot ábrázoló szerepben.

Loren egyébként 2010-ben forgatott utoljára, amikor a Tükreim című olasz tévédrámában szerepelt. Előtte Rob Marshall Kilenc című filmjében játszotta a Daniel Day Lewis alakította filmrendező anyját.

(Borító: MTI-EPA-Nina Prommer)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/100524/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,dráma,Netflix,Rövidzárlat,Sophia Loren
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?