Blogolj!

Vanilla Ice is megkapja a maga életrajzi filmjét

Abban, hogy egy újabb zenés életrajzi film készül nincs semmi meglepő, hiszen az utóbbi években eléggé megszaporodtak és a kasszáknál is elég szépen teljesítettek - elég csak a Bohém rapszódiára vagy Rocketmanre gondolni - arra viszont még így is felkapjuk a fejünket, hogy a soron következő projekt Vanillia Ice életét fogja feldolgozni. 

A rapper a '90-es évek elején futott be egy rövid, de annál sikeresebb karriert, most pedig a nagyvásznon is  megismerkedhetünk majd ezzel csillogással teli az időszakkal. A készülő produkció a To the Extreme címet kapta, amely megegyezik Vanilla Ice legsikeresebb albumának a címével (igen, ezen hallható a mindenki által jól ismert Ice Ice baby is). 

A film tervét még tavaly januárban bejelentették, azonban csak most jutottak el odáig a dolgok, hogy főszereplőt is keressenek hozzá, akit sikeresen meg is találtak Dave Franco személyében. Franco már el is kottyantotta, hogy olyasmi filmre számíthatunk, mint a bátyja, James Franco által jegyzett A katasztrófaművész, - amely Tommy Wiseau A szoba című filmjének létrejöttét mutatja be - ergo, annyira rossz, hogy az már jó.

A színész azt is elárulta, hogy a szerephez mér magával Vanillia Ice-szal is konzultált, aki nagyon segítőkész volt, valamint, hogy olyan információkkal is szolgált, amelyek eddig a közönség számára ismeretlenek voltak. 

A koronavírus-járvány miatt azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül mozikba a film, de az biztos, hogy folyamatosan formálódik a projekt.

(Borító: nypost.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/98104/pics/lead_800x600.jpg
életrajz,Rövidzárlat,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?