Blogolj!

Robert De Niro pénztárcája is megérezte a koronavírus-járványt

Magyarországról nézve nehéz elhinni, hogy egy többszörös dollármilliomos is meg tudja érezni a járvánnyal kapcsolatos változásokat. A változások szerencsére De Niro esetében nem egészségügyi jellegűek, hanem anyagi természetűek, amihez az éppen zajló válása sem jön jól.

Oké, mondjuk egy válás sosem jön jókor, de De Niro esetében duplán szívás ez az időszak. Tehát a színész a havi 100 ezer dolláros juttatását exe felé 50 ezer dollárra csökkentette, mivel a járvány miatt pénzügyi problémái vannak. A (volt) felesége persze ezt elpanaszolta a bíróságon, ahova De Niro egyébként nem ment el, csak Skype-on jelentkezett be.

A színész elmondta, hogy az utóbbi hónapok neki több millió dolláros kiesést jelentettek, mivel az érdekeltségei közé tartozó Nobu éttermet és a Greenwich Hotelt is be kellett zárni. De Niro ügyvédje szerint ez az utóbbi két hónapban 5 millió dolláros veszteséget jelentett.

A színésznek a megállapodás szerint évi egymillió dollárt kellene fizetnie az asszonynak, amennyiben évi 15 millió dollárt megkeres. Jelenleg viszont nem áll fenn ezt a helyzet, mivel az ügyvéd tájékoztatása szerint jó esetben az éves bevétele 7,5 millió dollár lesz majd.

A veszteségek mellett De Niro munkától is elesett a járvány miatt, ugyanis nyáron forgatta volt új filmjét, amit elhalasztottak.

A bíró végül elfogadta a havi 50 ezer dolláros összeget, de pluszban még adnia kell 75 ezret is azért, hogy a két közös gyerek „nyári lakhelyet” találjon.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/97522/pics/lead_800x600.jpg
Robert De Niro,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?