Blogolj!

A járvány a Sundance Fesztivál szervezésébe is beleszól

Nem meglepő fordulat, hogy a járvány a rendezvények szervezésében másféle megoldást követel, és bár a következő Sundance csak jövő januárban lesz, az óvintézkedésekről már most gondoskodnak a szervezők.

Általában ilyen helyzetben az online megoldást szokták választani és a Sundance esetében is ez a helyzet, legalábbis részben. Tabitha Jackson fesztiváligazgató elmondta, hogy persze ők is kihasználják majd az internet adta lehetőséget, de más megoldásokkal is készülnek: mivel nem akarják, hogy nagyobb tömeg alakuljon ki a fesztivál területén park City-ben és Salt Lake City-ben, így több helyszínen fognak zajlani az események.

A fesztivál élőben zajlik majd Utahban, de emellett még legalább 20 város mozijában is lesznek programok országszerte. A szervezők jelenleg is több nagyváros mozijával (New, York, Los Angeles, Nashville, Atlanta, Detroit, sőt, még Mexikóváros is esélyes) is tárgyalást folytatnak. Ez a megoldás pedig nemcsak a biztonság miatt fontos, hanem magának a fesztiválnak és az érdeklődőnek is jó, hiszen így még több emberhez eljuthatnak a filmek, valamint azok is be tudnak majd kapcsolódni a programokba, akik esetleg nem tudnának elutazni Utah-ba.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/97028/pics/lead_800x600.jpg
Fesztivál,koronavírus,Rövidzárlat,Sundance
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?