Blogolj!

Robot főszereplésével jön a filmek új korszaka

A mesterséges intelligencia egy bizonyos szintig nagyszerű dolog, de ha túltolják, akkor már lehet félelmetes is. Természetesen a tudomány a filmek világába is betör, elsőként egy Erica nevű robottal, aki egy film főszerepét kapta meg.

Ha ez bejön, akkor ez lehet a filmvilág új korszaka, de jobban örülnék neki, ha ez szimplán egy kísérlet lenne csak. A lényeg az, hogy japán tudósok megépítettek egy mesterséges intelligenciával rendelkező robotot (Ericát), akit megtanítottak színészkedni. Ráadásul állítólag a method actinget is elsajátította, azaz igazából bele tudja élni magát az adott szerepbe.

A csupán b címen futó projekt egy modern Frankenstein-sztori lesz, amiben egy tudós kifejleszt egy programot, ami tökéletesíti az emberi DNS-t, de persze ez nem megye majd zökkenőmentesen, viszont a már említett Ericát meg akarja szöktetni a laborból.

A film további (emberi) szereplői még nem ismertek, de olyannyira komolyan gondolják ezt a filmet, hogy már tavaly felvettek pár jelenetet Japánban, a tervek szerint a forgatás pedig a nyáron folytatódik majd Európában.

Címkék: Rövidzárlat
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/96986/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?