Blogolj!

Kialakulóban egy újabb Mel Gibson-balhé?

Mel Gibson sosem volt visszafogott stílusáról híres, több mint 10 évvel ezelőtti sorozatos balhéjairól pedig mindenki tud. Azóta már szerencsésen visszakerült a hollywoodi pikszisbe, amibe most Winona Ryder sztorija rondíthat bele.

A színésznő nemrégiben arról beszélt a The Sunday Timesnak, hogy milyen antiszemita élményei vannak Hollywoodból. Mivel Ryder zsidó származású, így személyes tapasztalatai voltak ezzel kapcsolatban, például többször is megemlítették neki, hogy ahhoz képest, hogy zsidó, milyen jól néz ki, de volt olyan is, hogy egy castingon „túl zsidónak” titulálták egy szerep eljátszásához.

Nem kellett viszont sokáig várni, hogy felbukkanjon Mel Gibson neve is, akivel még jó pár évvel ezelőtt egy buliban találkozott. A színésznő egy meleg barátjával ment el az eseményre, Gibson pedig állítólag a következőket mondta a srácnak: „Várj, most AIDS-es leszek?”, amikor pedig a zsidók jöttek szóba, akkor a színész annyit mondott, hogy „Ugye te nem vagy gázkamra szökevény?”

Ryder elmondása szerint Gibson ezek után megpróbált bocsánatot kérni, nem sok sikerrel.

Mint tudjuk, Gibsontól nem állnak távol az antiszemita megjegyzések, hiszen 2006-ban abból volt botránya, hogy mikor ittas vezetésért megállították a rendőrök, akkor azt fejtegette, hogy minden háborúról a zsidók tehetnek.

Gibson most viszont minden tagad, a Variety-nek elküldött közleményében ezt írja:

Egy szó sem igaz Winona nyilatkozataiból. Már tíz éve is hazudott a sajtónak, és most is az teszi

-utalva ezzel arra, hogy Ryder már 10 évvel ezelőtt is beszélt erről az ominózus buliról.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/96771/pics/lead_800x600.jpg
botrány,Mel Gibson,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?