Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Már magyarul is tudunk az időben ugrálni – Kijött a Tenet magyar előzetese

Egyre jobban körvonalazódik Christopher Nolan legújabb filmjének sztorija, már csak azért is, mert kijött az első magyar előzetese.

Minél több trailert kapunk a Tenetről, annál jobban bebizonyosodik, hogy az egyik leginkább várt film lesz ez idén. Van benne minden, amitől látványos, izgalmas és agy eldobós lehet egy mozi: harmadik világháborús fenyegetettség, időutazós akciók, repülőgépek felrobbantása és egyéb nyalánkság, arról nem is beszélve, hogy Nolan neve garancia a minőségre. 

A járvány miatt a premier egyelőre még bizonytalan, de a hírek szerint a Warner Bros. szeretné tartani a júliusi bemutatót. Meglátjuk, mi lesz ebből, de az biztos, hogy elsőként rohanunk a moziba, ha ez összejön.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/95818/pics/lead_800x600.jpg
előzetes,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?