Blogolj!

Lassan újra beindul a Mission: Impossible 7 forgatása is

Az év elején leállított forgatásokat próbálják újraindítani, így van ezzel a Mission:Impossible 7 stábja is, ám erre még szeptemberig kell várni.

Jelenleg még minden bizonytalan a járvánnyal és az ahhoz kapcsolódó előírásokkal kapcsolatban, pláne, hogy a Tom Cruise főszereplésével készülő film forgatását csak hónapokkal később tervezik folytatni.

A Mission:Impossible-filmek másik főszereplője, Simon Pegg például nemrég azon poénkodott, hogy vajon a verekedős jeleneteket hogyan fogják felvenni, ha a másfél méteres távolság kötelező, meg a kötelező koronavírus-tesztekről is szót ejtett, ennek ellenére még ő maga sem tudja, hogy mégis miként fognak dolgozni.

Az viszont biztos, hogy jó jelként elkönyvelhetjük azt, hogy egy ekkora volumenű produkció újra beindul (ahogy például az Avatar folytatása is), mert ez talán azt vetíti előre, hogy tényleg kezd javulni a helyzet. A filmvilág gazdasági helyzete és újraindulása legalábbis mindenképp.

A Mission:Impossible hetedik részének munkálatai pedig nemcsak a járványügyi előírások miatt nehezült meg, hanem azt is figyelembe kell venni, hogy egy olyan forgatásról van szó, aminek számtalan forgatási helyszíne van, ahova a tervek szerint mind vissza is akarnak térni, ráadásul a már említett bunyós jeleneteket sem lehet kihagyni egy ilyen jellegű moziból. Ezt mind összevetve kemény meló lesz, de mivel profikról van szó, valószínűleg minőségi eredményt fogunk kapni a mozikban.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/95786/pics/lead_800x600.jpg
forgatás,koronavírus,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?