Blogolj!

Az Avatar rendezőjére a forgatás előtt még karantén vár

James Cameron és Jon Landau

Arról már mi is beszámoltunk, hogy az Avatar-mozi több hónapos leállás után ismét forog, ennek rendje és módja szerint pedig James Cameron rendező és Jon Landau producer meg is érkeztek az új-zélandi Wellingtonba vasárnap.

Viszont a járvány még tart, emiatt pedig természetesen Új-Zéland is bevezetett szigorításokat, és náluk is érvényben van a 14 napos karantén, ami alól a rendező és a stáb sem kivétel. Az utazás is körültekintően zajlott, egy olyan közvetlen Los Angeles-Wellington járattal, amin csak 54 utas utazott.

Elvileg amúgy a határok hivatalosan zárva vannak, de mivel a pénz az úr, és a gazdasági összeomlás sem egy jó buli, így azokat beengedik az országba, akik nagy gazdagsági befolyással rendelkeznek. Az Avatar stábja minden bizonnyal ilyen személyekből áll, hiszen Cameronék az országban vannak.

A 14 napos elzárás után Cameron neki is esik a munkálatoknak, és ahogy már mi is írtuk, nemcsak az Avatar folytatása készül, hanem ezzel együtt a harmadik és a negyedik rész első része is, szóval még sok meló vár a stábra.

Címkék: Rövidzárlat
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/95769/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?