Blogolj!

Újabb négy nő vádolta meg zaklatással Weinsteint

Úgy látszik, a Harvey Weinstein körüli balhésorozatnak már sosem lesz vége. A 2017-ben kirobbant botrány óta egyre több nő vall a producer ellen, most újabb nevek bukkantak fel.

A karma igazi rohadék, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Weinstein utóbbi élete, aki évtizedekig zaklatott és erőszakolt nőket, majd végre börtönbe is került márciusban, de addigra már egészségi állapota is megromlott, ráadásul a koronavírust is elkapta.

De most nem is ez a lényeg, hanem újabb nevek bukkantak fel a producer szégenylistáját bővítve. Az egyik most 43 éves nő azt mondja, hogy még 1994-ben, 17 éves korában Weinstein megerőszakolta. A forgatókönyv ebben az esetben is a szokásos volt, azaz a lány a filmiparban szeretett volna elhelyezkedni, ezért a producer a hotelszobájába hívta egy „megbeszélésre”, ehelyett viszont a férfi tök meztelenül fogadta a lányt, akit végül szexre kényszerített.

Két másik esetről is lehet tudni, az egyik a cannes-i, a másik a velencei filmfesztiválon történt, egy pedig New Yorkban, szintén egy „üzleti megbeszélés” alkalmával.

A bíróságnak benyújtott iratokban egyébként az is szerepel, hogy a producer testvérének, Robert Weinsteinnek tudnia kellett fivére aljas tetteiről. Ezekről írásos beszámolók vannak, amiket még ő kapott annak idején.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/95572/pics/lead_800x600.jpg
Harvey Weinstein,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?