Blogolj!

Ingyenes autósmozival készülnek a nyárra Újpesten

Örülhetnek most a filmrajongók, hiszen már nem kell feltétlenül a házimozira hagyatkozni, ha filmes programra vágynak, Újpesten ugyanis autósmozi nyílik a nyár elején.

Június ötödikétől öt héten át minden pénteken és szombaton filmvetítést tartanak az Újpesti Piac előtt téren, ráadásul mindezt ingyen és ahogy egy tisztességes autósmozihoz illik, igazi filmklasszikusokat vetítenek majd, olyanokat mint például a Grease, a Hair vagy a Ponyvaregény.

A szervezők persze a járványügyi szabályokat is figyelembe veszik, ami annyit tesz, hogy az autók kétméteres távolságban parkolhatnak majd egymástól, a kocsikban lehetőleg maszkban kell tartózkodni és egy autóban az egy háztartásban élők ülhetnek csak, valamint a mellékhelyiségeket is rendszeresen, a megfelelő fertőtlenítőszerekkel takarítják majd.

Egyébként nem Újpest az egyetlen, ami autósmozit nyit, ugyanis az Árkád is készül egy ilyennel nemsokára, ahol szintén nagyon ügyelnek majd a higiéniai szabályokra, így érintésmentes fizetés lesz és a filmezés 5500 forintot kóstál majd autónként.

Címkék: Rövidzárlat
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/95428/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?