Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

A világjárvány ellenére is megtartják a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivált

A koronavírus-járvány ellenére is a tervezett rendben megtartják szeptemberben a velencei filmfesztivált, ezt maga Luca Zaia, Veneto tartomány kormányzója erősítette meg.

Azt azért hozzáfűzte, hogy a járványhelyzet miatt valószínűleg kevesebb produkció szerepel majd a mustrán. A világ legnagyobb múltra visszatekintő filmfesztiválja még a járvány kirobbanása előtt, januárban jelentette be, hogy Cate Blanchett lesz a fesztivál nemzetközi zsűrijének elnöke.

A világjárvány miatt a májusi cannes-i filmfesztivált már le kellett fújni. Ezzel szemben Olaszországban június 3-tól már az utazási korlátozások megszüntetését tervezik, és az európai uniós állampolgárok anélkül léphetnek majd be az országba, hogy karanténba kellene vonulniuk.

Ha minden jól megy, akkor a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál szeptember 2-án kezdődik a Lidón és szeptember 12-én ér véget. A fesztivál szervezői korábban bejelentették, hogy a mustra a megszokottnál jóval gazdagabb digitális programmal jelentkezik.

Tájékoztatásuk szerint nagyobb hangsúlyt kapnak az olasz filmek, hiszen ezek alkotói és sztárjai könnyebben tudnak részt venni a fesztiválon, de arra készülnek, hogy sok európai filmes és színész is jelen lesz.

Azért nem csak pompáról fog szólni az idei fesztivál, ugyanis a biztonsági előírások között itt is szerepel majd a sebészi maszk viselése és a kötelező távolságtartás.

(Borító: casacardinalpiazza.org)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/95374/pics/lead_800x600.jpg
Fesztivál,koronavírus,Rövidzárlat,Velencei Nemzetközi Filmfesztivál
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?