Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Matthew McConaughey maszkokat osztott szét a rászorulók között

Nem minden hős visel köpenyt, ahogy mondani szokás és tök jó látni, hogy a járvány idején nagyon sok sztár is kiveszi a részét a segítségből. Nemrégiben Denzel Washington viselkedett hősiesen, most pedig Matthew McConaughey is beszállt a buliba.

A színész feleségével, Camila Alvesszel fogták magukat, bepattantak a kocsiba és egy rakás szájmaszkot szállítottak el rászoruló texasiaknak annak apropóján (ha a járvány ugye nem lenne szimplán elég), hogy a Lincoln autógyártó 110 ezer maszkot ajánlott fel. A célállomások elsősorban kisebb vidéki kórházak voltak.

McConaughey egyébként nem először tesz ehhez hasonló gesztust, nemrég azzal került a címlapokra, hogy online bingózást vezényelt le egy idősotthon lakóinak, akik szemmel láthatóan nagyon élvezték a rendhagyó partit.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/95355/pics/lead_800x600.jpg
koronavírus,Matthew McConaughey,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?