Blogolj!

Denzel Washington megmentette egy hajléktalan férfi életét

Denzel Washington bebizonyította, hogy a való a életben is lehet hősnek lenni: a világsztár  a koronavírus-járvány idején sem habozott, hogy egy hajléktalan férfi segítségre siessen.

Denzel Washingtont a legnagyobb, és legsikeresebb színészek között tartják számon, most pedig azt is bebizonyította nemcsak a filmvásznon tud életeket menteni, hanem "civilként" is helyén van a szíve.

Az kétszeres Oscar-díjas színész éppen Kaliforniában kocsikázott, mikor arra lett figyelmes, hogy az előtte haladó autók egy hajléktalannak tűnő férfit kerülgetnek. Látszódott, hogy valami nem stimmel az illetővel, és miután nem csupán magára, de másokra is nagy veszélyt jelentett Denzel fogta magát, azonnal félreállt és maszkkal az arcán kiszállt a kocsijából, hogy szépen lekísérje a hajléktalant a forgalmas útról.

Az esetről még egy felvétel is készült, melyből kiderült, hogy ezután értesítették a hatóságot, Denzel Washington pedig egészen addig ott maradt a zavart férfival, és nyugtatta őt, amíg a rendőrök kiérkeztek. Szemtanúk beszámolója szerin még enni és innivalót is vett a férfinak. Nem hiába ő A Védelmező.

(Borító: foxnews.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/95345/pics/lead_800x600.jpg
Denzel Washington,megmentés,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?