Blogolj!

Jason Momoa és Peter Dinklage főszereplésével érkezik az új Van Helsing-film

Igazi csemege érkezik a Trónok harca rajongóknak, ugyanis a széria két, egyik legjobban kedvelt színésze, a Khal Drogot alakító Jason Momoa és a Tyrion Lannistert játszó Peter Dinklage közös projektben térnek vissza a filmvászonra. 

Ráadásul nem is akár miben: a két színész a Good Bad & Undead című vámpírfilmre írt alá, ami kettejük főszereplése mellett már csak azért is izgalmasnak ígérkezik, mert egy olyan megcsavart Van Helsing sztoriról van szó, amelyben Dinklage alakíthatja a legendás vámpírvadászt, míg Momoa  egy olyan vámpírt formálhat meg, aki megfogadta, hogy soha többé nem öl embert.

Természetesen a furcsa páros egymásra talál, majd együtt utazgat városról városra, azzal a kamu műsorral haknizva, hogy Van Helsing félelmet nem ismerve "levadássza" partnerét, azonban ebbe a kis idillikus világukba bezavar, hogy vérdíjat tűznek ki a Momoa alakította vérszívó fejére. Természetesen ekkor kezdőnek a bonyodalmak, hiszen a környék összes bizarr teremtménye a nyomukba ered. 

via GIPHY

Tehát sokkal inkább egy vígjátékba hajló filmre számíthatunk, mintsem egy vérkomoly drámára, a filmet gyártó Legendary egyébként  úgy jellemezte a film hangulatát, mintha „az Éjszakai rohanást néznénk Bram Stoker világában. Mi ez ha nem várós?

(Borító:variety.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/95144/pics/lead_800x600.jpg
akció,Jason Momoa,kaland,Rövidzárlat,vígjáték
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?