Blogolj!

Ryan Gosling az űrből fogja megmenteni a Földet

Ryan Goslingot már egy ideje nem láthattuk a filmvásznon, egészen pontosan a 2018-as Neil Armstrong menetelését bemutató, Az első ember című életrajzi dráma óta, most azonban újra munkába áll, ráadásul legújabb projektjében ismét az űrbe küldik.

A Variety információi szerint ugyanis Gosling alakítja a főszerepet A marsi című könyvet is jegyző Andy Weir következő regényéből készülő moziban. Az író új könyve egyelőre Project Hail Mary címen fut, és egy űrhajón lévő asztronautáról szól, akit megbíznak a bolygó megmentésével.

Egyelőre még várnunk kell, hogy Gosling ismét felhúzza a szkafandert, ugyanis a regény 2021 tavaszán fog megjelenni a Random House gondozásában. A megfilmesítési jogokért hétszámjegyű összeget fizetett az MGM filmstúdió.

A rendezők és producerek pedig Phil Lord és Chris Miller lesznek, akiknek olyan alkotásokat köszönhetünk eddig, mint A Lego kaland, a 21 Jump Street – A kopasz osztag vagy a 22 Jump Street – A túlkoros osztag.

A film producerei között van még továbbá Amy Pascal, Gosling, Ken Kao és maga Weir is.

További bizakodásra adhat okot, hogy Weir bemutatkozó regényéből, A marsiból készült a 2015-ös Mentőexpedíció, amelyet Ridley Scott rendezett, a főszerepet pedig Matt Damon játszotta.

(Borító: time.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/95029/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,Rövidzárlat,Ryan Gosling,sci-fi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?