Blogolj!

A Szólíts a neveden alkotója rendezheti A sebhelyesarcú rebootját

Úgy hiányzott egy újabb reboot, mint egy falat kenyér, de hát ez van, nincs mit tenni, ha Hollywoodban a korábbi sikerfilmekért van oda.

A legújabb agymenésük éppen az, hogy A sebhelyesarcúhoz készítenek egy újabb feldolgozást. Nem biztos, hogy sokan tudják, de az 1983-as Brian De Palma-féle mozi is már alapból egy 1932-es film remake-je volt. Szóval elmondhatjuk, hogy azon kevés alkotások közé tartozik, amelyekből az újragondolt verzió jobb, mint az eredeti. Arról már nem is beszélve, hogy Al Pacino és Michelle Pfeifferrel halhatatlanná tette 83-as mozit.

Na, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy az kapunk egy újabb verziót Tony Montana történetéből, ami ezúttal nem remake, hanem reboot lesz, méghozzá a Szólíts a neveden Oscar-jelölt direktorával, Luca Guadagninóval a rendezői székben, a forgatókönyvön pedig a Coen-tesók, Joel Coen és Ethan Coen dolgoztak.

Luca Guadagnino

Maga a reboot nem volt újdonság, már egy jó ideje lehet tudni, hogy dolgoznak rajta, azonban a kezdeti lelkesedés óta sokat nem lehetett hallani a projektről. Azt viszont tudni, hogy ez idő alatt a rendezők jöttek-mentek, egy időben David Ayer (Öngyilkos osztag, Harag) valamint Antoine Fuqua (A védelmező, Kiképzés) is dolgozott rajta. 

A kezdeti tervek szerint Diego Luna bújhatott volna Tony Montana bőrébe, a mostani bejelentéskor viszont nem esett szó az ő további részvételéről.

(Borító: p3k.hu, Fotó: sbs.com.au)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/94868/pics/lead_800x600.jpeg
dráma,krimi,reboot,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?