Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Japánban is eljött a mozik újranyitásának ideje

Ahogy Kínában nyárra tervezik a mozik újranyitását, úgy Japánban is megpróbálják feléleszteni a filmes piacot.

Az országban április közepe óta vannak zárva a filmszínházak, most pedig a járvány által legkevésbé érintett területeken újra kinyithatnak. Ez 34 japán prefektúrát jelent, a 13 leginkább érintettben (többek között Oszakában és Tokióban) viszont még nézők nélkül maradnak a mozik.

Az újranyitás a tervek szerint már május 15-én beindul, így Japán legnagyobb mozihálózata, a Toho tíz moziját nyitja meg, három nappal később pedig 27 Aeon multiplex és pár kisebb független mozi is megnyílik a közönség előtt, természetesen óvintézkedések mellett, ami érinti majd az ültetést és a maszkhasználatot is, valamint automaták segítenek a jegyvásárlás lebonyolításában, hogy ennyivel is kevesebb legyen az emberek közti fizikai érintkezés.

Címkék: Japán, koronavírus, mozi
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/94795/pics/lead_800x600.jpg
Japán,koronavírus,mozi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?