Blogolj!

Most már biztos, hogy a Thor rendezője új Star Wars-filmet fog készíteni

Januárban már pletykáltak erről, de stílusosan a Star Wars-napon erősítették meg, hogy a Thor 3-at dirigáló és a Jojo Nyusziért Oscarral jutalmazott Taika Waititi fogja rendezni a legújabb Csillagok háborúja-mozit.

Waitititől annyira nem állt távol a Star Wars világa sem, ugyanis egy részt rendezett már a Mandalorian sorozatból is, a mostani filmről viszont egyelőre semmit nem tudni azon kívül, hogya társforgatókönyvíró is ő lesz az 1917-et jegyző Krysty Wilson-Cairnstaika mellett.

A rendező egyébként igen elfoglalt mostanában, mivel a Next Goal Wins című focis filmjét fejezi be épp, és a Thor negyedik részét készíti elő, ami a tervek szerint 2022. elején érkezik majd a mozikba.

És ha már lúd, legyen kövér, avagy a Star Wars világa egyszerűen tényleg kimeríthetetlen: újabb sorozat készül, ami már a negyedik lesz a sorban, ugyanis jönni fog Cassian Andorról, Obi Wan Kenobiról szóló széria és készül a Mandalorian második évada is. A legújabb sorozatot a netflixes Russian Doll című sorozat írója, Leslye Headland jegyzi majd.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/94326/pics/lead_800x600.jpg
Csillagok háborúja,Rövidzárlat,Star Wars
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?