Blogolj!

Online rendezik meg idén a Star Wars-napot

Mondani sem kell, hogy a koronavírus-járvány a messzi-messzi galaxist is elérte.

A Star Wars-nap minden évben május 4-én van, amikor lényegében minden, de tényleg minden az űreposzról szól. Ám idén ez érthető okokból elmarad.

A rajongóknak viszont nem kell kétségbeesniük, ugyanis ha nem is a klasszikus formában, de lesz Star War-nap: május 4-én és 5-én a ReedPop rengeteg virtuális eseményt szervez, amik között természetesen lesznek élő közönségtalálkozók a közösségi médiás platformokon.

A Star Wars-filmek jól ismert, "az erő legyen veled"-szlogenjéről elnevezett Star Wars-nap a May the 4th Be With You címen fut, másnap pedig a Revenge of the 5th címmel folytatódik a program.

A kétnapos online eseménysorozaton az űrsaga rajongói egyebek mellett a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatok epizódjait kommentálhatják élőben a Twitteren, de virtuális közönségtalálkozókat is szerveznek a sorozatok íróival és a szereplőket megszólaltató színészekkel. Az érdeklődők kvízjátékokban és más nyereményekkel kecsegtető játékokban is kipróbálhatják Star Wars-univerzummal kapcsolatos tudásukat.

A Star Wars jogtulajdonosa, a Disney vállalat a napokban jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatt karanténba kényszerült rajongókat május 4-én ajándékkal lepi meg: a tervezettnél két hónappal korábban elérhetővé teszi Disney+ streamingszolgáltatásán a Star Wars: Skywalker kora című filmjét. A deadline.com értesülése szerint aznap debütál a szolgáltatáson a The Mandalorian című sorozatról készült dokumentumszéria és a Star Wars: A klónok háborúja sorozat befejező része is.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/94245/pics/lead_800x600.jpg
Csillagok háborúja,koronavírus,Rövidzárlat,Star Wars
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?