Blogolj!

Szövetségi vizsgálat indult Harrison Ford ellen

Az Oscar-jelölt színésznek már nem először gyűlik meg a baja a repüléssel, újabb szövetségi vizsgálatot indítottak ellene. 

A sztorihoz hozzá tartozik, hogy Ford egyébként tapasztalt pilóta, csak néha előfordul, hogy nem egészen jönnek össze úgy a dolgok, ahogy tervezi. Legutóbb épp a múlt héten, amikor is egy kisgéppel szabálytalanul keresztezte egy másik repülő útját egy Los Angeles-i repülőtérre való leszállásakor.

A színész szóvivőjének beszámolója szerint ügyfele pénteken landolt a Hawthorne Repülőtéren, amikor a leszálláskor az irányítótoronytól kapott instrukciókat félreértette, ezért keresztezte egy másik gép útját a kifutón.

Azonnal elismerte a hibáját, és elnézést kért az irányítótoronytól. Személyi sérülés nem történt, és az ütközés veszélye sem állt fenn

– tette hozzá Ina Treciokas szóvivő.

Az ügyről a szövetségi repülésügyi hatóság (FAA) is beszámolt, azonban ők Ford nevének említése nélkül. Mint közölték, egy kétüléses Aviat Husky kisrepülő vágott át a kifutón, miközben egy, egy kilométerre lévő repülő éppen megállás nélküli leszállást és felszállást hajtott végre.

Az utóbbi években pilótaként több incidense is volt a filmsztárnak, aki évtizedek óta vezet repülőket, kisgépeket és helikoptereket is gyűjt. 2017-ben egy másik dél-kaliforniai repülőtéren véletlenül szintén rossz helyen landolt, és leszállás közben átrepült egy utasszállító fölött, amelynek fedélzetén 116 ember volt.

Harrison Ford repülőgépe majdnem összeütközött egy utasszállítóval

Harrison Ford magánrepülője majdnem összeütközött egy utasszállítóval; a színész a leszállópályát keresve került veszélyesen közel egy Boeinghoz egy kaliforniai repülőtéren - adta hírül több helyi lap is. Az eset az Orange megyei John Wayne repülőtéren történt, ahol a 74 éves hollywoodi sztár egymotoros Aviat Husky gépével a leszállópályát keresve tévedésből a gurulópályán ért földet még hétfőn.

2015-ben pedig maga Ford  sérült meg, amikor egy II. világháborús géppel lezuhant egy Los Angeles-i golfpályára. A szövetségi vizsgálat akkor megállapította, hogy Ford nem volt hibás a balesetben, azt motorhiba okozta.

(Borító: femina.hu)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/94139/pics/lead_800x600.jpg
Harrison Ford,nyomozás,repülés,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?