Blogolj!

Lady Gagával dolgozik legújabb filmjén Ridley Scott

Bár a koronavírus-járvány miatt a forgatások lényegében teljesen leálltak világszerte, ettől függetlenül a háttérben gőzerővel folyik a munka.

Nem tétlenkedik a 82 éves rendező, sőt, egyik dédelgetett álmát tervezi most végre vászonra vinni.

Scott már egy jó ideje szerette volna bemutatni a Gucci birodalmat. A filméért kemény küzdelem folyt az MGM és a Netflix között, végül előbbi nyert, mivel a rendező ragaszkodott ahhoz, hogy nagyvászonra kerüljön majd a film.

A The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed (A Gucci ház: egy szenzációs gyilkosság, őrület, ragyogás és kapzsiság) című könyv nyomán készült forgatókönyv Murizio Gucci, a nyolcvanas években hanyatlásnak indult divatbirodalom fejének meggyilkolását állítja a családtörténet középpontjába. A Gucci-birodalom örökösének meggyilkolását 1995-ben volt felesége, Patrizia Reggiani tervelte ki, akit ezért 29 évi börtönbüntetésre ítéltek. A korabeli sajtóban fekete özvegyként emlegetett exfeleség szerepére Scott Lady Gagát szemelte ki, a stúdió már tárgyal a szerződéséről.

Az MGM pedig annyira bízik a produkció megvalósításában, hogy 2021. november 24-re már ki is tűzte premierjét. Meglátjuk, sikerül-e addig megvalósítani.

(borító: Getty Images)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/93088/pics/lead_800x600.jpg
Ridley Scott,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?