Blogolj!

16 évesen elhunyt a The Flash színésze

16 éves korában tragikus hirtelenséggel meghalt Logan Williams színész, aki A Flash - A villám című sorozatban alakította a fiatal Barry Allent.  A színész halálhírét édesanyja erősítette meg a sajtónak.

Williams játszotta Flash, azaz Barry Allen fiatalkori énjét a DC képregényeken alapuló sorozatban, az első két évadban tűnt fel. A Fasht alakító színész, Grant Gustin így emlékezett meg róla:

Még 2014-ben találkoztunk először. Lenyűgözött Logan tehetsége, és az is, hogy mennyire profin viselkedik a forgatásokon. Imádkozom érte és a családjáért, elképzelhetetlenül nehéz lehet nekik most.

- írta a fotóhoz Gustin.

Logan Williams 2003-ban született a kanadai Vancouverben. 10 évesen játszotta első szerepét a 2014-es a The Color of Rainben. Ezt követően szerepelt a 2015-ös, csupa gyerekszereplővel dolgozó Suttogók című amerikai horror-drámasorozatban, amelynek Steven Spielberggel volt az executive producere. A színész feltűnt az Odaátban is, valamint fontos szerepet kapott a When Calls the Heart című romantikus drámasorozatban is.

Leghíresebb szerepe azonban mégis az ifjú Barry Allen volt. Megjelenése, illetve tehetsége alapján nagy jövőt jósoltak neki. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a fiatal színész halálát.

(Borító: news18.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/92892/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,DC,Gyász,képregény,Logan Williams,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?