Blogolj!

Újabb tévésorozatban láthatjuk viszont Nicole Kidmant

Bár a koronavírus-járvány miatt egyelőre számtalan projekt sorsa kérdéses, az viszont már biztosra vehető, hogy ha újra helyre álltak a dolgok  Nicole Kidmant az Amazon új sorozatában láthatjuk viszont.

A Variety.szerint a streaming-szolgáltató szerezte meg Janelle Brown Pretty Things című regényének filmes jogait beelőzve a konkurenciát. A regény két ragyogó, okos nőről, egy csalóról és egy gazdag örökösnőről szól, akiknek útjai keresztezik egymást.

Egyelőre annyit tudni, hogy Kidman a sorozat egyik főszerepét vállalata be, valamint hogy a Blossom Films produkciós cégén keresztül producerként is kiveszi majd a részét a munkából.

Az Oscar-díjas Kidmannak nem ez lesz az első alkalom, hogy a filmvászon után a kisképernyőn is hódít, többek között olyan tévészériákban láthattuk eddig, mint A tó tükre vagy a Hatalmas kis hazugság, az itt nyújtott alakításáért nem mellesleg Emmy- és Golden Globe-díjat is kapott.

Brown egyébként a Pretty Thingsből maga írja a forgatókönyvet, és executive producerként is közreműködik majd. Kidman jelenlte mellett pedig további jó hír, hogy a szériát a korábban A szolgálólány meséjén is dolgozó Reed Morano fogja rendezni.

(Borító: tvline.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/92858/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,Nicole Kidman,Rövidzárlat,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?