Blogolj!

Az első rész szereplőivel jöhet a Szólíts a neveden folytatása

Már egy ideje tudtuk, hogy folytatást kap 2017 egyik legnagyobb durranása, a Szólíts a neveden most pedig az is egyre valószínűbb, hogy az első rész szereplői is visszatérnek a második felvonásban.

Az Indiewire szerint az André Aciman regényén alapuló film rendezője, Luca Guadagnino már csinálná a folytatást, azonban a koronavírus-járvány ennek is keresztbe tett. A lap szerint a rendező már épp az útját tervezte az Egyesült Államokba, hogy beszéljen a potenciális forgatókönyvíróval a második részről, azonban pont akkor vonták karantén alá Lombaridát, így ő is Milánóban ragadt.

via GIPHY

A második rész egyébként már regény formájában is megjelent, Találj rám! címmel. A történet serint több évet ugrunk az első részhez képest, valamint ezúttal Elio édesapja, Samuel lesz inkább a középpontban. A sztori szerint épp látogatóba utazik Firenzéből Rómába a fiához, aki időközben befutott zongoraművész lett. Egy fiatal nővel való véletlenszerű találkozása a vonaton azonban fenekestül felforgatja az idős Sami terveit, örökre megváltoztatva életének hátralévő részét. Na meg persze Oliver is felbukkan a színen.

Szóval ehhez a folytatáshoz, vagy legalábbis valami ilyesmihez tér vissza Timothée Chalamet és Armie Hammer is, amit Luca Guadagnino rendező egy nemrég készült interjúban már meg is erősített. Az pedig a jövő zenéje, hogy mit hoz ki az olasz rendező az új alapsztoriból.

(Borító: dazeddigital.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/92845/pics/lead_800x600.jpeg
adaptáció,dráma,romantikus,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?