Blogolj!

A Lost és a Hawaii Five-0 sztárja, Daniel Dae Kim is koronavírusos

A Lost és a Hawaii Five-0 című sorozatok egykori szereplője, Daniel Dae Kim is megfertőződött a koronavírussal, a színész maga jelentette be a hírt az Instagramon. 

Úgy tűnik, rendben leszek, de meg akartam osztani a tapasztalataimat abban a reményben, hogy azt informatívnak és hasznosnak találják

- írta Daniel Dae Kim videójához, melyben azt is elárulta, hogy valószínűleg New Yorkban kapta el a vírust, ahol a New Amsterdam című sorozaton dolgozott. A színész épp Hawaii-ba tartott vissza a családjához,amikor már a repülőn érezte, hogy valami nem stimmel, miután érezte, hogy fáj a torka, ezért hazaérkezése után úgy döntött, hogy önkéntes karanténba vonul háza egyik szobájába.

Valamivel később már csak a torka a fájt, ugyanis a mellkasa is szorítani kezdett neki, majd fájdalmat érzett az egész testében és be is lázasodott. Orvosa tanácsára elvégeztette a tesztet, ami pozív eredményt hozott, mint mondta semmilyen gyógyszeres kezelést nem kapott, annyi volt, hogy sok folyadékot ivott és sokat pihent.

Daniel Dae Kim nem az első színész, aki elkapta a vírust, először Tom Hanks és felesége, Rita Wilson közölte, hogy megfertőződtek, később pedig az egykori Bond-lány Olga Kurylenko, Idris Elba és a Trónok Harcából ismert Kristofer Hivju is beszámolt róla, hogy szintén megfertőződtek.

(Borító: tvline.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/92053/pics/lead_800x600.jpg
Daniel Dae Kim,koronavírus,Rövidzárlat,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?