Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

A Mulan premierje is csúszik a koronavírus miatt

Már egy ideje tudjuk, hogy a filmipart sem kíméli a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet, sorra állnak le a sorozatok, műsorok forgatásával, valamint a már régóta várt filmek premierjeit is szép számmal halasztották már el.

Most a Disney egyik új szuperprodukciója, Mulan a soros a csúszásban, mint azt maga a rendező, Niki Caro is írta

Izgatottan készülünk rá, hogy megosszuk a filmet a világgal, de a jelenlegi, folyton változó körülmények miatt, amit sajnos mindannyian tapasztalunk, világszerte el kell halasztanunk a Mulan forgalmazását.

A produkciót, - a mely a Disney azonos című animációs filmje nyomán készült, immár élő szereplőkkel, - eredetileg március 27-től játszották volna az észak-amerikai mozikban, és az előzetes becslés szerint legalább 85 millió dolláros premierhétvégi bevételre számítottak a filmtől.

Együttérzünk mindenkivel, akit elért a vírus, és reméljük, hogy Mulan küzdőszelleme inspirálja mindazokat, akik keményen dolgoznak azért, hogy biztonságban legyünk

– tette még hozzá a rendező.

A Mulan ezzel olyan alkotások mögé állt be a sorba, mint a Nincs idő meghalni című új Bond-film, a Halálos iramban F9, a Hang nélkül 2., vagy a Nyúl Péter 2.

(Borító: thestar.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/91826/pics/lead_800x600.jpg
családi,Disney,koronavírus,mozi,remake,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?