Blogolj!

Letartóztatták Steven Spielberg pornósnak készülő lányát

Mikaela Spielberg nemrég még azzal állt elő, hogy pornózni szeretne, most pedig letartóztatták családon belüli erőszak miatt.

Meg kell hagyni a 24 éves Spielberg csemete eléggé rákapott arra, hogy róla szóljanak a hírek, korábbi bejelentése előtt még még nem sokan hallottak róla, most pedig már az is tudja ki ő, akit baromi nem izgat.

Steven Spielberg lánya belekóstol a pornózásba

És nem arról van szó, hogy a rendező lánya egy pornózásról szóló játékfilmben fog szerepelni, viszont tény, hogy kipróbálja magát a filmiparban. De nem úgy, ahogy apja. Nagyon nem úgy. Mondhatni az alma kicsit messze esett a fájától, ugyanis a mindössze 23 éves Mikaela Spielberg nemrég bejelentette a szüleinek, hogy pornózni fog és sztriptíztáncosként akarja keresni a kenyerét.

A legújabb hír éppen az, hogy a többszörös Oscar-díjas rendező örökbefogadott lányát letartóztatták családon belüli erőszak miatt. Az Independent beszámolója szerint Mikaelát Nashvillle-ben vitte be a rendőrség, ahonnan ezer dolláros óvadék fejében természetesen gyorsan távozott is, meghallgatása március 9-én lesz.

Az, hogy pontosan mi is történt még nem derült ki,egyelőre annyit tudni, hogy a nő vőlegénye, a negyvenhét éves profi dartsjátékos, Chuck Pankow, - aki valószínűleg a bántalmazott fél - úgy nyilatkozott, félreértés történt és valójában nem sérült meg senki.

(Borító: the-sun.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/91211/pics/lead_800x600.jpg
bíróság,rendőrség,Rövidzárlat,Steven Spielberg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?