Blogolj!

Mégsem Spielberg rendezi az ötödik Indiana Jones-filmet

Sokakat meglepett Steven Spielberg bejelentése, miszerint lemond az Indiana Jones ötödik részének rendezői posztjáról, így a széria közel 40 éves történetében először fordulhat elő, hogy más rendezi Harrison Fordot a franchise-ban.

Nem ez ez az első alkalom, hogy valami gond adódik az ötödik Indiana Jones-film körül, a forgatást is többször elhalasztották már, majd nem is olyan rég maga Harrison Ford jelentette be, hogy nyáron már tényleg elkezdik a munkálatokat. Akkor még mindig úgy volt, hogy az előző négy részt is rendezőként jegyző Spielberg ezúttal sem mondd le a faladatról, most azonban úgy látszik, hogy mégis meggondolta magát.

Spielber az előkészítés hosszas folyamatában még részt vett, valamint producerként továbbra is a fedélzeten marad. A Variety szerint már zajlanak a tárgyalások a rendező utódjáról, sőt, azt is tudni vélik, hogy a legesélyesebb befutónak James Mangoldot, Az aszfalt királyai direktorát tartják. Mangoldot eddig már kétszer jelölték Oscar-díjra, legutóbb épp az Az aszfalt királyaiért, korábban pedig a Logan - Farkasért.

James Mangold

A Variety megbízható forrásokra hivatkozva azt írta, hogy Spielberg maga döntött a visszalépés mellett, mivel azt szeretné, hogy már a következő generáció egy tagja vegye a kezébe Indiana Jones ostorát, ezzel is új perspektívákat adva a sorozatnak.

(Borító: movieweb.com, Fotó: thedisinsider.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/90996/pics/lead_800x600.jpg
Harrison Ford,Indiana Jones,kaland,Rövidzárlat,Steven Spielberg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?